Op de foto met T-rex in DierenPark Amersfoort

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Zomerse groet, traditionele Japanse begroeting en een brul uit de oertijd: in DierenPark Amersfoort maak je deze zomer bijzondere vakantiefoto’s. Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus gaan en kunnen deze zomer een stuk minder mensen op vakantie over de landsgrenzen. “Heel vervelend en daarom bedachten wij een oplossing: enorme fotolijsten waarin de bezoeker in de natuurlijke leefomgeving van onze dierbewoners stapt”, vertelt thematisch vormgever Martijn van der Kant van DierenPark Amersfoort. 
Op verschillende plekken in het park vinden bezoekers XL-fotolijsten waar zij een andere wereld in lopen. “Zo stappen zij de Afrikaanse savanne op en wordt er gewandeld over een typisch Aziatische brug richting een Oosters paleisje, bewoond door Japanse apen. In het dinopark kunnen bezoekers compleet met T-rex en oerknots op de foto”, zegt Martijn. Bij de fotomomenten is goed gekeken naar de oorspronkelijke leefwereld van de dieren, maar is er ook een ‘DierenPark Amersfoort-draai’ aan de setting gegeven. Zo kunnen de vakantiegangers op de foto’s gebruikmaken van dieren-emoji’s, ludieke tekstborden en attributen die passen bij de fotosetting. 
 

‘Dankzij DierenPark Amersfoort hoef je geen verre reis meer te maken’

 
DierenPark Amersfoort was natuurlijk al een leuk dagje uit, maar nu zorgen wij ervoor dat je eigenlijk ook geen verre reis meer hoeft te maken. In het dierenpark trek je over de hele wereld en in ons dinopark maak je zelfs een reis terug in de tijd”, licht Martijn glimlachend toe. De bezoeker kan deze zomer tot en met  30 augustus op de foto in de levensgrote fotolijsten. 
 
Door: Nationale Recreatiegids