Het lekkerste wereldrecord: grootste chocoladekunstwerk te zien in Rotterdam

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Op donderdag 6 februari wordt in de Onderzeebootloods in Rotterdam het grootste chocoladekunstwerk ooit onthuld door Don Stephens, de oprichter van medische hulporganisatie Mercy Ships. Chocolatier Frits van Noppen uit Ridderkerk startte dit initiatief om aandacht te genereren voor het werk van Mercy Ships. Zijn doel is om meer dan één miljoen euro op te halen door middel van de verkoop van de onderdelen van het kunstwerk.
Het lekkerste wereldrecord krijgt een volume van meer dan 100.000 chocoladeletters. Het geheel is van ongeëvenaarde grootte, gewicht en afmeting. De 1.600 elementen van het meesterwerk worden per stuk verkocht. De onthulling van het kunstwerk is tevens de start van de wereldwijde campagne om fondsen te werven voor het in de vaart brengen van het nieuwe ziekenhuisschip van Mercy Ships, dat nog in aanbouw is.
 

Het lekkerste wereldrecord aanschouwen

 
Op 7 en 8 februari 2020 is Het lekkerste wereldrecord voor een klein bedrag te bezichtigen voor publiek in de Onderzeebootloods in Rotterdam (kinderen gratis). Meer informatie is te vinden via de website van Het lekkerste wereldrecord
 
Door: Nationale Recreatiegids