Winter Efteling komt dit jaar met twee nieuwe attracties

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
Tijdens Winter Efteling, van 11 november 2019 tot en met 2 februari 2020, kunnen bezoekers twee nieuwe attracties uitproberen. De zes Zwanen zwemmen in het Sprookjesbos hun rondjes en vanaf begin december ervaren bezoekers Fabula, een vrolijk 4D-filmavontuur. Dit meldt de Efteling.

De zes Zwanen

In het feeëriek verlichte Sprookjesbos zwemmen De zes Zwanen hun rondjes door het slot waar koningsdochter Elisa zes hemdjes breit voor haar betoverde zwanenbroers. Wie wil, mag op de zwanenrug een tochtje maken.
 

Fabula

Vanaf begin december maken gasten kennis met het 4D-filmavontuur Fabula. In deze vrolijke en spannende 3D-film met 4D-effecten leert een jonge beer wijze levenslessen van Klaas Vaak en krijgt daardoor meer respect voor andere dieren. Tijdens een avontuurlijke droom bezoeken de beer en de eekhoorn leefwerelden van andere dieren en leren ze zich aan te passen. Dat zorgt voor wonderlijke, hilarische, spannende en ontroerende momenten.
 

Vertrouwde elementen

Naast de twee nieuwe attracties zijn er ook de vertrouwde winterattracties, zoals de langlaufbaan en het overdekte IJspaleis met een schaatsbaan en een glijbaan. Hier zorgen de Sneeuwprinses en de Vuurprins voor muzikale gezelligheid. De dag wordt afgesloten met de spectaculaire watershow Aquanura tegen de nachtelijke hemel. 
 
De Winter Efteling is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Tijdens de weekenden van 11.00 tot 19.00 uur en in de Kerstvakantie (21 december 2019 tot en met 5 januari 2020) tot 20.00 uur. Ook dit jaar wordt op 31 december het Oud & Nieuw-feest gevierd.
 
Door: Nationale Recreatiegids