De hele maand oktober levensechte dino’s op Duinrell

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
Dinoliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Duinrell. Tot 1 november kunnen daar namelijk 21 levensgrote én bewegende dinosaurussen worden gespot. Zo staat er tussen de achtbanen een gigantische brullende en bewegende T-Rex en vinden bezoekers bij de ligweide van het Tikibad een 15 meter hoge Omeisasaurus. Dit meldt Duinrell.
De 21 levensgrote dino’s zijn allemaal te midden van de veertig attracties van Duinrell te vinden. Ze brullen en bewegen en de vleesetende dino’s zien er bovendien gevaarlijk uit met hun vlijmscherpe tanden.Kinderen kunnen in de hele maand oktober, als een echte Duinrell-ranger, met een speurtocht op zoek gaan naar de verschillende dinosaurussen. Je vindt bekende dino’s op Duinrell, zoals de T-Rex en Omeisasaurus, maar ook minder bekende dinosaurussen zoals de Mosasaurus en Yangchuanosaurus.  Kinderen leren onderweg spelenderwijs meer over de dino’s, zoals waar ze vroeger geleefd hebben en wat ze aten.
 

#Duinrell

 
Onderdeel van de speurtocht is om een originele dinofoto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #Duinrell via Instagram. "We vinden het leuk om te zien hoe onze eigen Duinrell-gasten de dino’s ervaren en zien graag hun beelden", licht woordvoerster Lisanne van Duinrell toe. Op 1 november kiest Duinrell de leukste dinofoto uit en de winnaar wint een weekendje Duinrell.
 
Daggasten betalen niets extra’s voor het spotten van de dinosaurussen en de speurtocht is gratis op te halen bij de entree. "Wij willen graag iets leuks aanbieden in de maand oktober", licht Lisanne toe.
 
Dino’s op Duinrell duurt nog tot en met 31 oktober
 
Door: Nationale Recreatiegids