Familiepark Nienoord gaat vernieuwen en uitbreiden

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
Het Groningse familiepretpark Nienoord gaat flink uitbreiden en vernieuwen. Daarnaast zullen er meer evenementen en activiteiten komen. Vanaf 30 maart, wanneer het nieuwe seizoen van start gaat, zullen de eerste veranderingen zichtbaar zijn. Dit meldt Familiepark Landgoed Nienoord.
Belangrijkste veranderingen zijn de verplaatsing van de populaire paardenbaan binnen de kinderboerderij, de komst van een nieuwe attractie in de Ooievaarsstee en de uitbreiding van Nienoord Spoor. De verwachting is dat deze uitbreiding van het spoor in 2020 klaar zal zijn. De trein zal dan gaan rijden vanaf het Infocentrum. Het beroemde treinritje met de stoomtrein van Nienoord Spoor door de bossen van het landgoed is vanaf komend seizoen al operationeel. Verder heeft het pretpark aangekondigd dat restaurant de Albertushoeve wordt vernieuwd.
 

Meer activiteiten

 
Voor het nieuwe seizoen zijn nog meer activiteiten gepland, iedere dag animatie, nieuwe en vernieuwde kinderfeestjes en meer kortingsacties. De paardenbaan en tractorbaan zijn vanaf nu inclusief bij een bezoek aan het park. Ook zal het park vanaf dit jaar een langer seizoen kennen. Voorheen ging het in oktober dicht, nu zal dat op 1 december zijn. 
 

Buurman & Buurman

 
Op zaterdag 30 maart wordt het seizoen feestelijk geopend, door niemand minder dan Buurman en Buurman. Overigens is Nienoord voor die tijd al wel deels geopend: zo kunnen kinderen van 20 tot en met 22 februari op de Stormbaan in Zwemkasteel Nienoord terecht. Sinds vandaag is de voorverkoop van nieuwe abonnementen van start gegaan, die loopt tot en met 30 maart. 
 
Door: Nationale Recreatiegids