Ruim kwart miljoen bezoekers voor Orchideeën Hoeve

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Het tropische attractiepark de Orchideeën Hoeve in de Noordoostpolder heeft afgelopen jaar 255.191 bezoekers getrokken. Volgens het park beginnen de vele vernieuwingen van afgelopen jaren hun vruchten af te werpen. Dit meldt FlevoPost.
Mede-eigenaar Thomas Maarssen verklaart het succes van de Orchideeën Hoeve: "In de afgelopen twee jaar hebben we maar liefst vier nieuwe uitbreidingen geopend. Bezoekers uit de regio weten ons steeds meer te vinden, maar we zien onze populariteit ook toenemen als (inter)nationale attractie."
 
Zo bleek de opening afgelopen jaar van het Makirijk voor veel mensen een doorslaggevende reden te zijn om een jaarabonnement aan te schaffen: de verkoop van abonnementen nam in 2018 met negen procent toe. Daarnaast waren de evenementen WinterDroom en Night of the Jungle erg populair.
 
Dit jaar bestaat het familiebedrijf achter de Orchideeën Hoeve honderd jaar, en daar zal vanaf september veel aandacht aan worden besteed. Ook wordt de dierencollectie uitgebreid: er wordt onder andere gewerkt aan de bouw van een stokstaartjesverblijf, zo liet de directie eerder al weten.
 
Door: redactie Nationale Recreatiegids