Julianatoren genomineerd voor vier Diamond ThemePark Awards

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Het Kinderpretpark Julianatoren is in de race voor vier Diamond ThemePark Awards; de Oscars voor attractieparken in België en Nederland. Het Gelderse attractiepark is in de race voor Beste Pretpark, Meest Kindvriendelijke Pretpark, Beste Personeel en een e-Award. Dit meldt het Apeldoorns Stadsblad.

De e-Award is bedoeld voor het pretpark of de dierentuin dat het beste presteert met online activiteiten, bijvoorbeeld via platforms als Facebook en YouTube, maar ook de eigen website. Vorig jaar nog won het familiepretpark uit Apeldoorn de prijs voor Beste Kinderpark.

 De Diamond ThemePark Awards worden voor de negende keer georganiseerd, en heeft primair betrekking op attractie-, thema- en pretparken in België en Nederland. Naar een aantal prijzen kan meegedongen worden op Europees niveau, zoals bijvoorbeeld in het geval van de prijs voor Beste Dierentuin en die voor Beste Themapark.  Er wordt niet vermeld wanneer de awards worden uitgereikt, wel dat er tot en met 6 januari gestemd kan worden via de website van de organisatie. De prijzen zullen worden uitgereikt in de Efteling, vorig jaar nog de grote winnaar van de attractie-Oscars.

Door: redactie Nationale Recreatiegids.