Concert P!nk uitverkocht

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Het concert van de Amerikaanse zangeres P!nk in Amsterdam is uitverkocht. Dat heeft Mojo vandaag bekendgemaakt. Geregistreerde fans konden donderdag al een kaartje kopen.

Het internationale popicoon geeft zondag 16 juni een concert in de Johan Cruijff Arena. Het optreden maakt deel uit van haar Beautiful Trauma World Tour die in maart van start is gegaan in Phoenix en al diverse steden in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland heeft aangedaan.

De zangeres is ook op donderdag 27 juni te zien als headliner op het Belgische popfestival Rock Werchter. Daarnaast treedt P!nk ook onder meer op in Anfield Stadium in Liverpool, de RDS Arena in Dublin, op Wembley in Londen en in het Duitse Olympiastadion in München.

Special guests

Tijdens de Nederlandse show wordt ze vergezeld door special guests Vance Joy, internationale DJ KidCutUp en Bang Bang Romeo. De Australische singer-songwriter Vance Joy is bekend van de hitsingle Riptide waarmee hij drie jaar geleden in één klap doorbrak en heeft al meer dan een miljard streams op Spotify.

De Britse rockband Bang Bang Romeo wordt vergeleken met een ruigere versie van Fleetwood Mac en staat ook in het voorprogramma van P!nk in de Johan Cruijff ArenA.

Door: ANP