Theatershow Nederpop All Stars keert terug

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
De theatershow Nederpop All Stars keert terug. Na het succes van de eerste reeks heeft Bos Theaterproducties besloten er een tweede show aan vast te plakken, maakte de producent vrijdag bekend.

Aan de tweede reeks Nederpop All Stars doen zangers Nol Havens (VOF De Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager) mee. Het tweetal is samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen.

Ook de band bestaat uit artiesten die in diverse grote Nederlandse formaties spelen of speelden. Sander van Herk maakte deel uit van Het Goede Doel, Luc de Bruin en Robert Kramers zijn bekend van Alderliefste en Erik de Nood speelde bij Postman.

Hits

Nederpop All Stars biedt een theaterconcert van allemaal hits uit de hoogtijdagen voor de Nederlandstalige popmuziek. Liedjes van Doe Maar, Het Goede Doel, VOF de Kunst en Toontje Lager passeren de revue, zoals Belgiƫ, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me en De Bom.

Nederpop All Stars toert het komende seizoen door Nederland. De volledige speellijst is te vinden op de website van de concertreeks.

Door: ANP