Ontdek Nederlandse campings tijdens de Open Camping Dag

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Veel campings en kampeerbedrijven vieren op zaterdag 6 april dat zij weer van start kunnen. Dat doen zij tijdens de Open Camping Dag. Bedrijven uit de campingsector openen letterlijk hun deuren om het nieuwe seizoen af te trappen, meldt Hiswa-Recron.

Tijdens de Open Camping Dag kunnen kampeerders vrijblijvend een kijkje nemen bij een camping, met de eigenaar in gesprek gaan of misschien zelfs al een plekje boeken op een camping die hen aanspreekt. Er is van alles te doen op de open dag. Denk aan workshops, acties en aanbiedingen.

In 2022 en 2023 organiseerde kampeerplatform I Love Kamperen al eerder een open dag voor campings. Stichting Open Camping Dag heeft de taak dit jaar overgenomen. Vorig jaar kwamen er zo’n 400 campings naar de open dag om hun bedrijf te laten zien. Ook Hiswa-Recron ondersteunt het evenement. Met deze open dag wil de kampeersector laten zien hoe leuk het kan zijn om in Nederland te kamperen.

Aanmelden

Benieuwd welke campings dit jaar meedoen? Op www.opencampingdag.nl vind je een overzicht van alle deelnemende bedrijven. Campings en bedrijven uit de kampeersector die mee willen doen, kunnen zich nog aanmelden via deze link. Ook bezoekers kunnen zich via deze pagina aanmelden.