Opening nieuw Landal Vakantiepark in Noord-Brabant op 31 mei 2024

Door Johanne Levinsky
2 min
Op 31 mei 2024 opent het nieuwe Landal Vakantiepark de Strabrechtse Vennen de deuren. Het vakantiepark bevindt zich in het Noord-Brabantse Someren, tussen de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Er staan straks 170 vakantiewoningen klaar, waarvoor gasten nu al een reservering kunnen maken. Dit meldt Landal.

De 170 vakantiewoningen zijn er in allerlei soorten en maten voor vier personen tot wel twintig personen. Ze zijn gebouwd van duurzame materialen en bevinden zich volop in de natuur. Om fijn te kunnen wandelen zijn er brede paden met bruggetjes die over waterpartijen gaan. Er zijn oevers en allerlei groenvoorzieningen die naar de verschillende eilanden op het park leiden. Eén van de eilanden van de Strabrechtse Vennen is speciaal ingericht voor families met kinderen. In veel vakantiewoningen zijn hottubs, buitenkeukens en trampolines te vinden. Soms is er ook een sauna gebouwd. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en in de zomer zijn er twee grote recreatieplassen met speel- en recreatiestranden.

Horeca de Strabrechtse Vennen

Op het park is straks een familierestaurant met panoramaterras en uitzicht op de recreatieplas. Gasten kunnen er terecht voor lunch en diner. Voor de kleine boodschappen is er een minimarktje en voor simpele avondmaaltijden is er een snackbar.