Veel negatieve reacties op nieuw logo Center Parcs

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Vakantiepark Center Parcs heeft sinds kort een nieuw logo. De bedoeling is dat het nieuwe logo een frissere en modernere uitstraling moet geven aan het bedrijf. Veel reacties op de vernieuwing zijn echter niet positief. Dit meldt Looopings. 

Op de officiële facebook-pagina van het bedrijf stromen de negatieve reacties binnen. Veel mensen associëren het logo met die van een begravingsonderneming of begraafplaats. "Gezellig, zit ik in september straks in een crematorium in plaats van in een een vip-huisje in Duitsland", luidt een van de commentaren. Anderen zien er promotiemateriaal voor een vegan restaurant of een kerkgemeenschap in. 

Hart van de natuur

Center Parcs reageert online niet op de vele klachten. Eerder liet marketingdirecteur Bas Post weten dat het logo bedoeld is als een verwijzing naar elementen die de firma belangrijk vindt, namelijk "een sterke verbinding met onze dierbaren in het hart van de natuur". "We hebben natuur en plezier toegevoegd om zo een onvergetelijk modern merk te creëren", luidde tekst in een filmpje met een uitleg over de nieuwe stijl.

Door: Nationale Recreatiegids