CEO EuroParcs treedt terug en laat functie aan broer

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Ondernemer Wim Vos, die samen met zijn broer Wouter leidinggeeft aan vakantieparkenspecialist EuroParcs, treedt na exact 20 jaar terug als CEO van EuroParcs. Wim Vos gaat zich per 1 januari 2023 volledig toeleggen op de uitbouw van het family-office DVG Vastgoed. Dit meldt Europarcs. 

Wouter Vos, de broer van Wim, zal als CEO van EuroParcs de leiding van het familiebedrijf voortzetten. “Het is een proces waar ik het afgelopen jaar naartoe heb gewerkt”, aldus Wim Vos. “Wij hebben een prachtig bedrijf opgebouwd. EuroParcs is ontzettend hard gegroeid en we zijn nu één van de grootste spelers in Nederland en Europa. EuroParcs is toe aan een volgende stap met verdere professionalisering en ik ben niet de juiste persoon om het bedrijf in die volgende fase te gaan leiden."

Vos heeft zelf het initiatief genomen om terug te treden als bestuurder. Zijn besluit is in goed overleg gegaan met medeaandeelhouder private equity bedrijf Waterland en de directie van EuroParcs. Andries Bruil, namens de board van EuroParcs Group: “Onder leiding van Wim Vos heeft EuroParcs grote stappen gezet. Wij willen Wim danken voor zijn inspiratie en energie en wensen hem veel succes bij het uitbouwen van het family-office. We weten zeker dat hij ook daar weer een succes van weet te maken.”

Door: ANP