Gasten Center Parcs 13 uur zonder water

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
In vakantiepark Kempervennen te Westerhoven hebben gasten ruim dertien uur zonder water gezeten. Bezoekers konden urenlang niet douchen, koffiezetten of naar de wc. Gezien de hoge prijs van een vakantiehuisjes voelen sommige gasten zich daarom gedupeerd. Sommigen eisen zelfs hun geld terug. Dit meldt Omroep Brabant. 

Klachten

Op het vakantiepark viel het water rond elf uur ’s avonds weg. Een weekje Center Parcs kost al snel 3000 euro. Toch werden de klachten van de gasten weinig serieus genomen. Ondanks het langdurige watertekort bleef het vanuit Center Parcs stil. Ook werden er geen vervangende waterbronnen geregeld. Pas rond het middaguur op de volgende dag kregen bezoekers een sms’je waarin stond dat er geen water was. Voor velen was water aanschaffen op het terrein geen optie vanwege de hoge prijzen. 

Compensatie? 

De oorzaak van het probleem bleek volgens Center Parcs te liggen bij Brabant Water. Daar zou een technische storing tot het watergebrek hebben geleid. Center Parcs had naar eigen zeggen water besteld bij de Sligro. Dit bleek achteraf niet nodig omdat het water eerder terugkeerde dan dat de bestelling aan zou komen. Elke gast kreeg een bon van 25 euro die ze alleen in het park mochten uitgeven.

Door: Nationale Recreatiegids