Bungalowpark De Heihorsten combineert stad en land

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
In Bungalowpark De Heihorsten in Someren is onlangs de honderdste vakantiewoning afgemaakt. Het bouwbedrijf dat verantwoordelijk was voor de constructie van nieuwe bungalows met rieten daken kreeg daarom een feestelijk onthaal. Dit meldt Siris.  

Rieten daken 

Voor deze zomervakantie zijn de nieuwe luxe accommodaties gereed. Het complex dat valt onder Roompot en biedt een uitgebreide rustieke ervaring met veel wooncomfort. De Heihorsten combineert een traditioneel uiterlijk met moderne gemakken. De rieten daken doen denken aan een historische Nederlandse bouwstijl.

Heide en recreatie

De accommodaties zijn te vinden in een natuurlandschap. Wandelen en recreatie kan in de omgeving van de Strabrechtse of de Somerense Heide. Het is ook mogelijk om een paar te huren bij de nabijgelegen manege. De natuurrijke omgeving leent zich perfect voor een tocht te paard. Naast rondtochten kunnen gasten ook de dichtstbijzijnde golfbaan bezoeken of uit eten in Someren.

Steden in de buurt 

Het vakantiepark ligt in de buurt van Eindhoven en Roermond. Deze stedelijke centra zijn rijk aan culturele activiteiten en uitgebreide winkelstraten. Bij een verblijf in De Heihorsten hebben bezoekers de keuze om naast Noord-Brabant gemakkelijk Limburg te ontdekken.

Door: Nationale Recreatiegids