Zeventien prachtige camperplaatsen bijgekomen in mei

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Door de aanhoudende vraag naar camperplaatsen zijn er in de afgelopen maand zeventien nieuwe locaties beschikbar gekomen op verschillende plekken in Nederland. In België kwamen daar nog eens vijf bij. Dit meldt de NKC. 

Uitzicht op de natuur

Camperplekken zijn bijzonder gewild. Rondreizen met een mobiel huis is helemaal in tegenwoordig, vooral onder de 55-plussers. Bij zo’n reis hoort een gepaste camperplek met uitzicht op de natuur. De nieuwe camperplekken vormen de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Op sommige plekken is het zelf mogelijk om te overnachten tussen de dieren.

Slapen tussen de koeien

Camperpark ’t Schaartven in Overloon biedt ruimte voor zo’n dertig campers. De locatie is uitermate geschikt voor eenieder die op zoek is naar een strandlocatie. Het aangrenzende Natuurgebied de Overloonsche Duinen is een prachtig stukje Nederland. Een andere optie is Campersplaats Vechtdal Hooglanders. Hier kun je overnachten tussen de Schotse Hooglanders. Andere arrangementen zijn Camperlocatie Happy Cows of Camperplaats Alpaca-World met, zoals de naam doet vermoeden, een verblijf tussen de wollige Zuid-Amerikaanse kameelachtigen.

Door: Nationale Recreatiegids