Weg afgesloten door medisch incident in vakantiepark Landal Miggelenberg

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Op zondag 1 mei is er een man het een traumahelikopter opgehaald uit vakantiepark Landal Miggelenberg te Hoenderloo. Tot dusver is het onbekend om wat voor incident het ging maar naast een helikopter was het noodzakelijk om de weg rondom het park af te sluiten. Dit meldt De Stentor.  

Afgesloten wegen

Honderden gedupeerde wielrenners waren verbaasd toen de politie de weg afsloot voor het medische spoedgeval. De wielrenners moesten van de politie hun gebruikelijke route wijzigingen en rechtsomkeert maken. Hun voormalige fietsroute leek de enige route waar de ambulance langs kon rijden.

Hoenderloo 

Landal Miggelenberg ligt pal op de Veluwe. Het aangrenzende dorp Hoenderloo is rijk aan vele groene bossen en wandelroutes. Een bekende wandelroute die dwars door het dorp loopt is het  Marskramerpad dat begint in Den Haag en eindigt in bad Bentheim.

Bosrijke vakantie 

Het vakantiepark is een populaire bestemming voor veel klanten van Landal. Recensies zijn overwegend goed en het park biedt bungalows aan tot en met 18 personen. Er zijn veel comfortabele faciliteiten in het park, zoals een zwembad en een restaurant. Meer informatie over het vakantiepark is te vinden op deze website.

Door: Nationale Recreatiegids