Vakantie vieren aan het water? Met deze droomplekken zit je goed

Door Redactie Nationale recreatiegids
4 min
Het belooft een warme zomer te worden dus een vakantie aan één van de Nederlandse meren of zeeën is geen overbodige luxe. Van duinen tot drasland biedt Roompot een groot assortiment aan huisjes langs bekende en onbekende badplaatsen. Dit meldt Roompot.  

Bloemendaal 

Een klassieke badplaats is het Roompotpark Bloemendaal aan Zee. Het zandige resort biedt prachtige vrijstaande lodges die voorzien zijn van alle moderne gemakken en een bescheiden strand. Vakantiegangers krijgen een eigen woonkamer, loungeset en een veranda. In de nabije omgeving is van alles te doen, van lekkere terrasjes bezoeken tot kitesurflessen volgen. Wandelaars kunnen genieten van de locatie langs de vele uitgestippelde wandelroutes.

Friesland

Het Friese Waterpark Langelille is omringd door water. De luxe bungalows zijn in sommige gevallen zelfs voorzien van een aanlegsteiger. In Friesland kun je genieten van de vele boot- en fietstochten. Kinderen kunnen daarnaast ravotten op het Kameleon Avonturen Eiland. Ben je meer een zeiler? Dan kun je terecht bij Waterpark Terkaple. Geniet van de populairste watersporten langs het veelzijdige Sneekermeer. Zeilen, kanoën en suppen; in Friesland is het allemaal mogelijk.

Zeeland 

Voor de echte strandervaring kun je het beste een vakantie boeken in Zeeuws-Vlaanderen, bij het Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Op fietsafstand kun je een bezoek brengen aan de plekken Sluis en Cadzand om daar de lekkerste restaurants te ontdekken. De losstaande appartementen zijn ingericht met een heerlijke veranda en een eigen privé wellness. Noordzee Resort Vlissingen biedt daarnaast de Hollandse Ibiza-ervaring. Als je echt op zoek bent naar het huilen van de zee dan kun je niet verkeerd gaan met de smaakvolle duinlodges en urban villa’s.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Roompot