Grand Prix Zandvoort: hotels nu al bijna allemaal volgeboekt

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min
De Grand Prix wordt pas over een jaar verreden in Zandvoort, maar nu al zijn bijna alle hotelkamers geboekt in mei volgend jaar volgeboekt in de badplaats. Prijzen voor kamers die nu nog beschikbaar zijn gaan over de kop. Dit melden NH Nieuws en GPfans.com.
NH nieuws komt tot de conclusie op basis van een rondje langs boekingswebsites Trivago en Booking.com. Daaruit komt naar voren dat alle accommodaties die via deze websites worden aangeboden voor de weekenden in mei 2020 inmiddels zo goed als allemaal geboekt zijn. 
 

Lang weekend

 
Een lang weekend (donderdag tot en met maandag) in mei boeken kan nog wel, maar is meer weggelegd voor mensen die het geen punt vinden de bodem van hun portemonnee te verkennen. NH Nieuws noemt als voorbeeld appartement Strandzicht Zandvoort, dat 12.500 euro vraagt voor een verblijf in Zandvoort in de Grand Prix-periode, waar de reguliere prijs 1.000 euro voor een lang weekend is. 
 

Exacte datum nog niet bekend

 
Overigens is nog steeds niet exact duidelijk wanneer de GP in Zandvoort zal worden verreden. Volgens de website GPfans.com wordt de Grand Prix waarschijnlijk op zondag 10 mei 2020 verreden, maar zondag 3 mei is ook nog een optie. De definitieve datum wordt pas over twee maanden bekendgemaakt. Het blijft dus nog even gokken voor de GP-liefhebbers die een verblijf willen boeken. 
 
Door: Nationale Recreatiegids