Ook huisjes Center Parcs De Eemhof in etalage

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
Vakantieparkenuitbater Center Parcs gaat opnieuw vakantiehuisjes verkopen aan particuliere en professionele beleggers. Dit keer gaat het om de woningen van vakantiepark De Eemhof in Flevoland. De aankondiging volgt kort op de verkoop van Center Parcs in Zandvoort, dat op een paar woningen na is uitverkocht.

Circa 300 woningen van De Eemhof worden aan particuliere beleggers verkocht. De overige 351 vakantiewoningen, de parkvoorzieningen en het hotel worden verhandeld aan institutionele beleggers. De totale verkoopwaarde bedraagt 160 miljoen euro. Ruim een kwart van dat bedrag, zo'n 45 miljoen euro, wordt geïnvesteerd in de modernisering van de vakantiewoningen en voorzieningen.

De huisjes van De Eemhof gaan op 18 mei in de verkoop. Investeerders ontvangen over een periode van 15 jaar een geïndexeerde huuropbrengst van 4,75 procent. Ook wordt de mogelijkheid geboden om te profiteren van eventuele omzetgroei. Center Parcs blijft volledig verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en onderhoud van het park.

Door: ANP