Luxehotels Amsterdam gaan gezamenlijk personeel werven

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min
In Amsterdam slaan 28 vijf- en viersterrenhotels de handen ineen om personeel te werven. De hotels, die opereren onder de naam Luxury Hotels of Amsterdam, organiseren daarvoor een groot evenement op 16 april in het Krasnapolsky Hotel op de Dam. Dit meldt Misset Horeca. 
Het wervingsevenement is openbaar en bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar werken in een van de 28 luxehotels als het Waldorf Astoria, De l'Europe, het Conservatorium Hotel of het Grand Hotel Amrâth. Bezoekers kunnen er onder meer leren over carrièrekansen en trainingsmogelijkheden, en welke soorten banen er beschikbaar zijn. Het evenement is van 13.30 tot 19.00 uur, en vindt plaats in de Wintertuin van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. 
 

Luxury Hotels of Amsterdam

 
De 28 vier- en vijfsterrenhotels hebben zich verenigd in Luxury Hotels of Amsterdam om meer slagkracht te krijgen in de strijd tegen personeelstekorten. De organisatie biedt onder meer cursussen aan en organiseert zogeheten inspiratiemiddagen voor mensen die graag in het hogere hotelsegment willen gaan werken, of daar al werkzaam zijn. Op de website van Luxury Hotels of Amsterdam is te zien hoeveel vacatures er openstaan, en welke hotels er bij zijn aangesloten. Informatie over het wervingsevenement op 16 april is te vinden via een aparte evenementenpagina op Facebook.  
 
Door: Nationale Recreatiegids