Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen! Ontdek de Perfecte Mix van Natuur en Ontspanning!

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 4 min
location_on [xx]km
koornmolen zevenhuizen
Op zoek naar een idyllische plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Recreatiepark de Koornmolen, gelegen in het betoverende Zevenhuizen, biedt de perfecte balans tussen rust, natuur en recreatie. Hier is elke dag een avontuur en elke nacht een verademing.

🌳 Natuurlijke Pracht:

Verscholen in het groen van natuurgebied de Rottemeren, is De Koornmolen een oase van rust. Word wakker te midden van fluitende vogels en ontdek de schoonheid van de omringende natuur. Geniet van ruime kampeerplaatsen, moderne bungalows en de schoonheid van de natuur.

🚴‍♂️ Actief en Ontspannen:

Of je nu een liefhebber bent van fietsen, wandelen, varen of gewoon wilt ontspannen, hier vind je alles wat je zoekt. Ontdek de uitgestrekte fietspaden rond de Rottemeren, huur een boot voor een dagje op het water, of geniet gewoon van een luie middag aan de waterkant.

🏡 Accommodaties voor Elk Avontuur:

Of je nu kiest voor een gezellige kampeerplaats, een comfortabele bungalow of een luxe wellnessoptie, De Koornmolen heeft de perfecte accommodatie voor jouw behoeften. Moderne voorzieningen, omringd door de natuur, maken jouw verblijf onvergetelijk.

🎉 Animatie en Vertier:

Voor gezinnen biedt De Koornmolen een uitgebreid animatieprogramma. De kinderen kunnen deelnemen aan spannende activiteiten, terwijl ouders ontspannen in de recreatieruimte. Thema-avonden, sportevenementen en gezelligheid rond het kampvuur zorgen voor een bruisende sfeer.

🛒 Lokale Smaakbeleving:

Ontdek de lokale smaken in het nabijgelegen Zevenhuizen. Proef heerlijke streekproducten, geniet van gezellige restaurants en maak kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking.

📞 Plan Jouw Verblijf:

Wil je de magie van De Koornmolen zelf ervaren? Neem contact op via 0180-631654 of bezoek onze website www.koornmolen.nl voor meer informatie en boekingen. Laat ons jouw toegangspoort tot rust en avontuur zijn!

🌟 Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen:

Waar Natuur en Ontspanning Samenkomen!

Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
22 februari '24 ( 8:34)

Ontdek het vissersparadijs bij Hof van Zeeland

Gelegen in het groene hart van Zeeland biedt Hof van Zeeland niet alleen een rustgevend toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en families maar ook een unieke kans voor vissers. Het vakantiepark, omarmd door schilderachtige landschappen, huisvest een prachtige vijver die een droom is voor elke visser. Of je nu een doorgewinterde visser bent of iemand die het vissen nog moet ontdekken, de visvijver bij Hof van Zeeland belooft een onvergetelijke ervaring.

12 februari '24 (11:21)

Wellness bungalows op Recreatiepark de Koornmolen

Nieuw op Recreatiepark de Koornmolen: wellness bungalows! In deze compleet vernieuwde bungalows komt u compleet tot rust. Puur genieten in de mooie natuur. 

01 februari '24 (13:40)

Vind je lichtpuntje met mensen om je heen

Tegenwoordig is er veel te doen in de wereld, van oorlog tot klimaatverandering. Het kan ervoor zorgen dat mensen de moed ietwat verliezen. Juist daarom startte SIRE in januari met haar nieuwe campagne: ‘Vind je lichtpuntje en durf te hopen’. Het is volgens de organisatie namelijk belangrijk om bij de lichtpuntjes in jouw leven stil te staan. Want, als jij hoopvol bent, dan heb je meer moed en voel je je weerbaarder. Het delen van deze lichtpuntjes moet anderen inspireren om ook hun lichtpuntjes te vinden. Op deze manier probeert SIRE de saamhorigheid te waarborgen en mensen te steunen in moeilijke tijden. 

08 november '23 (10:16)

Genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten

Wanneer je aan Amsterdam denkt, dan zullen de iconische grachten waarschijnlijk een van de eerste dingen zijn die in je opkomen. Er is geen enkele andere stad in de wereld, waarbij je dit bijzondere netwerk van kanalen tegenkomt. Oorspronkelijk waren de grachten vooral bedoeld om goederen te vervoeren, maar tegenwoordig hebben ze ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de enorme aantallen toeristen vanuit de hele wereld. De grachten zijn ook onlosmakelijk verbonden met de Amsterdamse wallen, geschiedenis en cultuur van de hoofdstad. We nemen je in dit artikel mee naar het ontstaan van de grachten en geven je tips voor de ultieme beleving die een rondvaart te bieden heeft.

20 oktober '23 ( 8:27)

4 tips om je eigen kleine hotel te runnen

Het runnen van een klein hotel kan een lonende onderneming zijn, maar het kan ook complex en veeleisend zijn. Succes in de horeca gaat niet alleen over het aanbieden van een plek om te verblijven, maar om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor je gasten. Hier zijn vier tips die je kunnen helpen om je kleine hotel succesvol te runnen.

21 augustus '23 (15:11)

E-bikes en Duurzaamheid: Hoe Elektrische Fietsen Bijdragen aan een Groenere Toekomst

In een wereld waarin duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, spelen elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, een cruciale rol in de overgang naar een groenere toekomst. Deze innovatieve vervoersmiddelen bieden niet alleen gemak en plezier, maar dragen ook bij aan de vermindering van milieubelasting en bevorderen duurzame mobiliteit. In deze blogpost ontdekken we hoe e-bikes bijdragen aan duurzaamheid en waarom het kopen van een goedkope elektrische fiets bij Stella, de e-bike specialist, een verstandige keuze is.

20 juli '23 ( 9:37)

Paintball

Dit seizoen is het mogelijk om te paintballen op Osebos!

20 juli '23 ( 9:14)

Zomervakantie bij Osebos

Programma 16 juli tot 25 augustus 2023

13 juli '23 ( 9:12)

Programma Amfitheater Het Lommerrijk 2023

Verscholen in het bos achter de dorpskerk in het Overijsselse Luttenberg ligt amfitheater Het Lommerrijk. In dit bostheater vinden in de lente en de zomer gevarieerde optredensplaats. Terwijl onder de bomen licht en schaduw vechten om een plaatsje, begeleiden tjilpende en kwetterende vogels de voorstelling. Een magische plek.