Normal_schermafbeelding_2022-12-20_om_16.11.39

Na de corona tijd is het eindelijk weer mogelijk om leuke activiteiten uit te voeren. Nadat het land meer dan 2 jaar op slot zat, is de vrijheid eindelijk teruggekeerd en is het weer tijd voor gezelligheid. Het is daarom wel handig om goed voorbereid te zijn op elke activiteit die je gaat ondernemen. Een belangrijke en passende outfit zorgt ervoor dat jij tijdens elke activiteit comfortabel en fashionable bent. We bekijken daarom wat voor outfits je aan moet trekken bij activiteiten zoals: uitgaan, sporten of daten. 

Uitgaan

Nu alle clubs, barretjes, evenementen en andere gezellige uitgaansgelegenheden weer open zijn, is het weer tijd om lekker op stap te gaan naar je favoriete plek. Er goed en verzorgd uitzien tijdens het uitgaan is een must voor vele vrouwen. Looks make a difference! Tijdens het uitgaan is het natuurlijk belangrijk dat jij lekker kan dansen en vrijuit bewegen. Je wilt opvallen, maar niet overdreven over komen. Kies daarom voor een nonchalante maar klassiek outfit. Een klassieke kledingstijl wordt gecomplimenteerd door neutrale kleuren als: blauw, crème, zwart, wit of bruin. Het is meestal verstandig om felle kleuren te vermijden. Qua sieraden is het meestal verstandig om iets chiques maar tijdloos om te doen. Gebruik ook dezelfde kleuren sieraden voor een compleet effect.

Sporten

De meeste vrouwen hebben wel zo’n fanatieke vriend of vriendin, die hen elke week meeneemt om lekker te gaan tennissen, badmintonnen of te gaan hardlopen. Voor sommige is dit is een hele uitdaging, want je krijgt geen moment rust! Het is daarom wel belangrijk dat jij je goed voelt in jouw outfit terwijl je aan het sporten bent. Voor de meeste sporten is het belangrijk dat je een flexibele en luchtig outfit aan hebt. Je wilt wel lekker kunnen bewegen natuurlijk. Een legging en een tanktop doen het eigenlijk altijd goed. Dit zijn gemakkelijk bij elkaar te stellen outfits die jou alles zonder restricties laten doen. Hierbij wordt meestal een sport-bh bij gecombineerd. Heb jij een grote cupmaat, overweeg dan om een elomi bh te kopen. Het is vooral belangrijk dat jouw lichaamstype comfortabel kan bewegen en jou de mogelijkheid geeft om goed af te kunnen koelen. Geen dikke truien dus!

Daten

Het is zover, je gaat binnenkort op date met een prins op het witte paard! Het is ontzettend spannend, maar ook een beetje zenuwslopend. Het grootste dilemma is vaak wat je nou precies aantrekt. Wat valt in de smaak, wat niet en hoe kan ik mezelf van m’n beste kant laten zien. Naast er goed uitzien is comfort ook heel belangrijk. Draag daarom comfortabele schoenen. Mocht je nog op stap gaan na de date, loop je in ieder geval niet met pijnlijke voeten over straat. Zorg er ook voor dat je wat van jezelf laat zien. Je hoeft natuurlijk niet poedelnaakt over straat te gaan, maar een overslagjurkje of een maximizer bh waardoor jouw decolleté wat meer wordt benadrukt. Draag een mooie korte of driekwart mouwen en denk goed na over de lengte van je broek. Als laatste is het belangrijk dat je niet met de trends moet meegaan. Natuurlijk wil je je date laten zien dat jij enorm fashionable bent en dat je op elk seizoen voorbereiden bent. Maar vergeet niet dat je ook lekker jezelf moet blijven, en de kleding aan moet trekken waar jij je het mooist en meest comfortabel in voelt. Dit zorgt ervoor dat je je meer zelfverzekerd voelt, en dat reflecteert mooi op jouw karakter.