Normal_foto_mediagarant

Profiteer deze maand van leuke kortingen op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen.  

Ben je al druk aan het kijken naar de meivakantie of zomervakantie in 2023? Zoek dan niet verder en boek een leuke vakantie op Recreatiepark de Koornmolen met korting (geldig tot 31 december 2022). 

Recreatiepark de Koornmolen ligt in natuurgebied de Rottemeren. Als blauw en groen je favoriete kleuren zijn dan zit je hier aan het goede adres. De Rotte, naamgever van wereldstad Rotterdam, stroomt door dit prachtige gebied heen. U bent vanaf de Koornmolen binnen twee stappen in het natuurgebied. Het feit dat de Koornmolen ook nog eens in de buurt ligt van grote steden als Gouda, Rotterdam en Den Haag maakt de locatie helemaal uniek. 

De Koornmolen is niet alleen een camping. Op het park zijn ook bungalows en trekkershutten die je kan huren. Op het park zelf is er voldoende te doen. Er is een binnenzwembad, grote speeltuin, voetbalveld, airtrampoline, tafeltennistafels, geitenweide en in de lokale schoolvakanties is er ook een animatieteam aanwezig. Je kan ook fietsen huren of een skelter en dan kan je het prachtige gebied beter verkennen. 

Geen zin om te koken? Ook geen probleem! Brasserie 't Graanhuys is het parkrestaurant en hier kan je heerlijk lunchen, borrelen of dineren. Een aanrader! Dan is er nog Cafetaria 't Middelpunt waar je terecht kan voor een snelle snack. Dit cafetaria is recht tegenover de speeltuin. En dan is er nog buiten het park een prachtig gelegen restaurant: De Roerdomp. Dit restaurant kijkt uit over de Rotte. Dineren met een prachtig uitzicht. 

Ben je benieuwd naar de Koornmolen? Neem dan een kijkje op de website: www.koornmolen.nl.

Direct de link naar de Feestmaandkorting: https://www.koornmolen.nl/nl/acties/feestmaandkorting/