Normal_arrangementen_facebook

Wat een geweldig kampeerseizoen was het dit jaar. De zon heeft meer geschenen dan normaal en van ons mag dat ieder jaar wel zo zijn. Na al die coronajaren hadden we verwacht dat het dit jaar minder druk zou zijn, nou..... we hadden het zelfs drukker dan ooit! En ook dat mag van ons ieder jaar wel zo zijn. Hieronder staan 5 redenen om Recreatiepark de Koornmolen een keer te bezoeken. 


1. Unieke locatie

Recreatiepark de Koornmolen ligt in een prachtig natuurgebied in het Zuidelijkste puntje van het Groene Hart. Het is natuurgebied de Rottemeren. Een perfecte plek om te recreëren. Je kan hier onder andere lekker fietsen, wandelen en varen. Plezierrivier de Rotte loopt dwars door het gebied heen. En de Rotte is dan weer de naamgever van wereldstad Rotterdam. Want dat maakt de locatie van de Koornmolen helemaal uniek: de grote steden liggen ook zeer dichtbij. Denk bijvoorbeeld aan het historische Gouda of havenstad Rotterdam. Zo kunt u de ene dag in de prachtige natuur staan en de andere dag in een drukke binnenstad. 

2. Camping en bungalowpark 

Recreatiepark de Koornmolen bestaat uit een camping en een bungalowpark. Hierdoor kunnen alle vakantiegangers terecht bij Recreatiepark e Koornmolen. Hou je van kamperen? Boek dan een kampeerplaats. Liever wat meer luxe? Boek dan een 4- of 6-persoons bungalow. 

3. Privé sanitair

Wisten jullie dat de Koornmolen ook 16 plaatsen heeft met privé sanitair? Deze plekken staan er al sinds 2011. Je hebt je eigen sanitair unit op je eigen plekje. Ideaal! In de unit is een douche, toilet en wastafel en je kan het ook nog verwarmen tijdens de wat koudere dagen. Er is 16 ampère stroom (net zoveel als thuis) én een eigen watertappunt. Kamperen met de luxe van thuis!

4. Speciale camperplaatsen

Zie je tegenwoordig veel meer campers rijden? Nou, dat klopt! De camperverkoop is de afgelopen jaren met maar liefst 481% gestegen. Ongekend. De Koornmolen heeft daar goed op ingespeeld. Er zijn speciale camperplaatsen aangelegd. Deze camperplaatsen hebben een verhard gedeelte waar de camper op kan staan en voor de camper ligt dan een stuk gras of kunstgras. Doordat de Koornmolen deze plaatsen heeft aangemaakt heeft de NKC dit bestempeld als A+ locatie. 

5. Vertier voor de kinderen

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Niemand hoeft zich te vervelen. Er is een binnenzwembad, speeltuin, voetbalveld, tafeltennis, airtrampoline en in de lokale schoolvakantie (en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren) is er een animatieteam aanwezig. Genoeg te doen!

Interesse gekregen in Recreatiepark de Koornmolen? Kijk dan eens op www.koornmolen.nl of bel naar 0180-631654.