Logo_afbeelding1

Ben jij ook met je inrichting bezig, maar vind je het lastig om mooie items te vinden zoals een vintage tafellamp? Lees dan zeker verder.

 

De laatste jaren zijn veel mensen met hun interieur aan de slag gegaan. Logisch, door corona moest de recreatie met name in en om huis plaats vinden. Om je huis echt gezellig te maken, heb je unieke items nodig. Je kent het wel, je komt in een café of restaurant en je bent direct onder de indruk van het interieur. Je voelt je er fijn, je raakt niet uitgekeken en je checkt stiekem even het merk van wat items. Maar waar vind je deze meubels? En met name, waar kun je mooie verlichting kopen?

De basis voor een design interieur

Hoe doet zo’n interieurontwerper dat; zo’n design interieur maken. Er zijn een aantal richtlijnen die zij volgen. Allereerst kiezen ze specifiek voor een bepaalde stijl, periode of ontwerper. Hoe mooi een item ook is, als het niet in het totaalplaatje past, komt het er niet in. Ze zorgen ervoor dat de kleuren overeenkomen en dat er een contrast ontstaat. Denk aan een donkere inrichting met lichte meubels of een lichte inrichting met donkere meubels. Vervolgens maken ze een basis van meubels die goed bij elkaar passen en kiezen ze een item dat eruit springt. Dat kan een design meubels zijn, zoals een opvallende stoel, bank, of bijvoorbeeld een lamp.

Kies voor een tafellamp

Een tafellamp zet je neer, bijvoorbeeld op een sidetable. Door deze prominente plek, is het een eyecatcher in het interieur. Ook als de lamp uit staat. Met een vintage design tafellamp kopen, haal je iets unieks in huis. Een lamp die je niet snel ergens anders vindt en die jouw interieur net zo interessant kan maken als de inrichting van jouw favoriete horecagelegenheid. Je vindt deze design tafellampen bij Whoppah, een marktplaats voor tweedehands design meubels, accessoires en kunst. 

Durf voor een uitgesproken design tafellamp te kiezen

Een designmeubel kopen is anders dan een normaal meubelstuk aanschaffen. Je mag best voor iets gewaagders gaan dan je normaal zou doen. Designmeubels kopen doe je niet met je hersenen maar met je hart. Kies iets waar je hart sneller van gaat kloppen. Dan weet je dat je goed zit. Er is daarbij zoveel meer te ontdekken dan alleen de iconen die je misschien wel kent. En valt je oog toch op zo’n icoon? Bedenk dan dat je vaak maar eens in je leven zo’n design lamp koopt om er vervolgens je leven lang van te genieten.