Normal_zomervakantie_op_de_koornmolen__1_

Op vakantie wil je maar één ding: genieten! En dat kan zeker bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Met als buurman Natuurgebied de Rottemeren is het goed toeven in het zuidelijkste puntje van het Groene Hart. 

De Koornmolen kenmerkt zich vooral door de unieke ligging. Tussen grote en drukke steden als Gouda en Rotterdam is daar opeens het leuke en gezellige dorpje Zevenhuizen. Je rijdt er half doorheen om bij Recreatiepark de Koornmolen te komen. En op de weg naar de Koornmolen zie je het direct: de polders en weilanden. Zevenhuizen ligt nog echt in een polderlandschap. Het mooie is dat je de grote gebouwen van Rotterdam gewoon in de verte ziet liggen. En als je naar rechts kijkt zie je al de contouren van Zoetermeer en op een hele heldere dag zelfs Den Haag, 

Op het park is het erg gezellig. Overal zie je mensen. Het ene gezin gaat naar het zwembad, het andere gezin is aan het dansen met het animatieteam, weer een stel wat zit te genieten in het zonnetje en een ouder echtpaar gaat zich opmaken om een dagje naar Gouda te gaan. Het personeel zorgt voor een enorm vriendelijk ontvangst. Eigenlijk is aan alles gedacht. Wij gaan kamperen en worden naar onze kampeerplaats gebracht. Terwijl wij de caravan en de voortent opzetten, sprinten de kinderen direct naar het sportveld. Ze vermaken zich daar prima. Mijn zoon doet gelijk mee met een fanatiek potje voetbal en mijn dochter is al vriendinnen aan het maken op de airtrampoline. Een leuk gezicht. 

We staan op een prachtig gemaaid, groen grasveld. Om ons heen staan nog veel meer gezinnen. Het is direct leuk en het weer zit ook mee. Een goed begin is het halve werk. 

De volgende dag huren we allemaal een fiets en gaan we het gebied verkennen. En wat blijkt: het is fenomenaal. Langs de Rotte is zoveel te zien en vooral ook veel te doen. Het is echt prachtig. Alleen al voor het gebied zouden we terugkomen. 

De vakantie verloopt vlekkeloos en we hebben een geweldige tijd gehad. Ik kan bij deze ook de Recreatiepark de Koornmolen aanraden. Wij komen zeker terug. 

www.koornmolen.nl

0180-631654

info@koornmolen.nl