Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Deze zomervakantie genieten op de Koornmolen

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 5 min
location_on [xx]km
Op vakantie wil je maar één ding: genieten! En dat kan zeker bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Met als buurman Natuurgebied de Rottemeren is het goed toeven in het zuidelijkste puntje van het Groene Hart. 

De Koornmolen kenmerkt zich vooral door de unieke ligging. Tussen grote en drukke steden als Gouda en Rotterdam is daar opeens het leuke en gezellige dorpje Zevenhuizen. Je rijdt er half doorheen om bij Recreatiepark de Koornmolen te komen. En op de weg naar de Koornmolen zie je het direct: de polders en weilanden. Zevenhuizen ligt nog echt in een polderlandschap. Het mooie is dat je de grote gebouwen van Rotterdam gewoon in de verte ziet liggen. En als je naar rechts kijkt zie je al de contouren van Zoetermeer en op een hele heldere dag zelfs Den Haag, 

Op het park is het erg gezellig. Overal zie je mensen. Het ene gezin gaat naar het zwembad, het andere gezin is aan het dansen met het animatieteam, weer een stel wat zit te genieten in het zonnetje en een ouder echtpaar gaat zich opmaken om een dagje naar Gouda te gaan. Het personeel zorgt voor een enorm vriendelijk ontvangst. Eigenlijk is aan alles gedacht. Wij gaan kamperen en worden naar onze kampeerplaats gebracht. Terwijl wij de caravan en de voortent opzetten, sprinten de kinderen direct naar het sportveld. Ze vermaken zich daar prima. Mijn zoon doet gelijk mee met een fanatiek potje voetbal en mijn dochter is al vriendinnen aan het maken op de airtrampoline. Een leuk gezicht. 

We staan op een prachtig gemaaid, groen grasveld. Om ons heen staan nog veel meer gezinnen. Het is direct leuk en het weer zit ook mee. Een goed begin is het halve werk. 

De volgende dag huren we allemaal een fiets en gaan we het gebied verkennen. En wat blijkt: het is fenomenaal. Langs de Rotte is zoveel te zien en vooral ook veel te doen. Het is echt prachtig. Alleen al voor het gebied zouden we terugkomen. 

De vakantie verloopt vlekkeloos en we hebben een geweldige tijd gehad. Ik kan bij deze ook de Recreatiepark de Koornmolen aanraden. Wij komen zeker terug. 

www.koornmolen.nl

0180-631654

info@koornmolen.nl

Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
24 april '24 (10:59)

Ontdek de schoonheid van Natuurgebied de Rottemeren

Stap uit de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in de pracht van natuurgebied de Rottemeren. Gelegen op een steenworp afstand van Recreatiepark de Koornmolen, biedt dit prachtige gebied een uitnodigende uitvlucht voor liefhebbers van natuur en avontuur.

05 april '24 (13:55)

Herontdek de vakantieparken in Nederland

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg of een langere vakantie met familie of vrienden, de vakantieparken in Nederland bieden voor ieder wat wils. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het perfecte vakantiepark en wat maakt de Nederlandse parken zo bijzonder? Lees verder voor handige tips en ontdek de uitstekende kwaliteit van vakantieparken in Nederland.

02 april '24 (14:53)

Mythologie in moderne recreatie: De tijdloze aantrekkingskracht van Olympus

Mythologie heeft van oudsher een cruciale rol gespeeld in onze cultuur en entertainment, en verhalen over goden, helden en mythische wezens hebben door de eeuwen heen mensen altijd gefascineerd. Deze eeuwenoude verhalen blijven een bron van inspiratie voor moderne vrijetijdsbestedingen, waaronder videogames, attractieparken en avontuurlijke activiteiten. In dit artikel duiken we in de manier waarop de rijke verhalen van de Griekse mythologie, met in het bijzonder de verwijzingen naar de Olympus, hedendaagse recreatie blijven beïnvloeden en verrijken.

27 maart '24 ( 8:56)

Goede tips voor het veilig aansteken van de BBQ

Zomerweer en BBQ, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heerlijk in de tuin met vrienden, familie of collega's genieten van het weer en ondertussen lekker eten en kletsen. Zie jij er ook zo naar uit? In dit artikel geven we enkele tips voor het veilig aansteken van de BBQ.

25 maart '24 ( 8:00)

Deze drie technische tips maken je leven makkelijker

Technologie staat voor alles, maar je moet het wel omarmen. Nu is de ene technische innovatie de andere niet, maar er zijn vele die je leven een stuk kunnen vergemakkelijken. Van een slimme meter tot smartwatches, in sommige gevallen kunnen we ons bijna niet meer voorstellen hoe het leven zonder was. Nu is niet elke tip even bruikbaar, maar hier een verzameling van zaken die ervoor gaan zorgen dat jij net iets meer tijd in een dag hebt. Lees snel verder welke zaken dat zijn. 

20 maart '24 (11:41)

Personeelsplanning in de flexibele recreatiesector: hoe pak je dat aan?

In de wereld van recreatie en vrije tijd is het beheren van een personeelsplanning en werktijden een belangrijk aspect om al je plannen soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om attractieparken, campings, vakantieoorden of evenementen: het plannen van je personeel is vaak een flinke uitdaging.

22 februari '24 ( 8:34)

Ontdek het vissersparadijs bij Hof van Zeeland

Gelegen in het groene hart van Zeeland biedt Hof van Zeeland niet alleen een rustgevend toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en families maar ook een unieke kans voor vissers. Het vakantiepark, omarmd door schilderachtige landschappen, huisvest een prachtige vijver die een droom is voor elke visser. Of je nu een doorgewinterde visser bent of iemand die het vissen nog moet ontdekken, de visvijver bij Hof van Zeeland belooft een onvergetelijke ervaring.

12 februari '24 (11:21)

Wellness bungalows op Recreatiepark de Koornmolen

Nieuw op Recreatiepark de Koornmolen: wellness bungalows! In deze compleet vernieuwde bungalows komt u compleet tot rust. Puur genieten in de mooie natuur. 

01 februari '24 (13:40)

Vind je lichtpuntje met mensen om je heen

Tegenwoordig is er veel te doen in de wereld, van oorlog tot klimaatverandering. Het kan ervoor zorgen dat mensen de moed ietwat verliezen. Juist daarom startte SIRE in januari met haar nieuwe campagne: ‘Vind je lichtpuntje en durf te hopen’. Het is volgens de organisatie namelijk belangrijk om bij de lichtpuntjes in jouw leven stil te staan. Want, als jij hoopvol bent, dan heb je meer moed en voel je je weerbaarder. Het delen van deze lichtpuntjes moet anderen inspireren om ook hun lichtpuntjes te vinden. Op deze manier probeert SIRE de saamhorigheid te waarborgen en mensen te steunen in moeilijke tijden. 

23 november '23 (14:01)

Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen! Ontdek de Perfecte Mix van Natuur en Ontspanning!

Op zoek naar een idyllische plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Recreatiepark de Koornmolen, gelegen in het betoverende Zevenhuizen, biedt de perfecte balans tussen rust, natuur en recreatie. Hier is elke dag een avontuur en elke nacht een verademing.