Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

De beste tassen voor je volgende concert

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 8 min
location_on [xx]km

De beperkingen voor sociale bijeenkomsten zijn versoepeld en muziekliefhebbers kunnen weer genieten van concerten. Het bijwonen van een live muziekevenement moet een leuke, zorgeloze ervaring zijn, en om ervoor te zorgen dat je positieve herinneringen maakt, is het een goed idee om de juiste stappen te nemen bij het toebehoren voor een concert. 

Als je bijvoorbeeld een aanzienlijke afstand aflegt om het evenement bij te wonen, wil je behalve je reisbagage ook de items die je nodig hebt voor het concert inpakken en meenemen. Het is niet alleen onhandig om een ​​grote Valentino tas mee te nemen tijdens een concert, het kan ook leiden tot vertraging of verhindering van het betreden van de evenementenruimte. Omdat de meeste locaties regels hebben over de afmetingen van tassen, is het een goed idee om je reisbagage in je hotel of veilig in je afgesloten voertuig achter te laten. Neem juist alleen een kleine, veilige Shabbies tas mee om je spullen in op te bergen tijdens het concert.

Concerten duren meestal maar een paar uur, dus neem alleen spullen mee die je in die tijd nodig hebt. Telefoons, identiteitsbewijzen, contant geld en bankpassen zijn goede voorbeelden van items die je mee moet nemen naar een concert. Om te voldoen aan de locatievoorschriften, je handen vrij te maken tijdens het concert en je waardevolle spullen bij de hand te houden, zijn er een paar belangrijke kenmerken waar je op moet letten in een concerttas:

  • Klein formaat: houd rekening met de limieten voor de tasgrootte voor de locatie waar je aanwezig bent 
  • Veiligheid: kies een tas die goed kan ritsen, vastklikken of sluiten
  • Transparantie: veel (maar niet alle) locaties vereisen dat tassen transparant zijn

Misschien wel het belangrijkste is dat het een goed idee is om een ​​tas te kiezen die is ontworpen om je waardevolle spullen dicht bij de voorkant van je lichaam te houden. Concerten kunnen stimulerend en afleidend zijn, dus het is relatief eenvoudig om spullen kwijt te raken die in rugzakken of achterzakken zijn opgeborgen. Een crossbodytas is een uitstekende keuze als het gaat om het veilig opbergen van je waardevolle spullen zonder dat je alles in je handen hoeft te dragen.

Omdat je telefoon een van de belangrijkste items is die je bij je hebt tijdens een concert, is een telefoonhoesje dat ook dienst doet als tas een slimme optie. Deze crossbody telefoonhoesjes zijn ontworpen voor verschillende telefoonmodellen (zowel Samsung als iPhone , en ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat is bevestigd aan een riem die concertbezoekers kunnen dragen als een lanyard of een crossbodytas. 

Zulke telefoontasjes zorgen er niet alleen voor dat concertbezoekers hun telefoons niet beschadigen of verliezen, maar het achterpaneel heeft een bevestigde portemonnee voor contant geld, ID's en bankpassen. Het dragen van een concert-crossbodytas met de portemonnee-kant tegen je lichaam helpt om kaarten veilig te houden. Daarom is het zeker een aanrader om te kiezen voor een telefoonhoesje dat direct ook fungeert als een klein tasje. Ze zijn echt perfect voor een concert!

05 april '24 (13:55)

Herontdek de vakantieparken in Nederland

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg of een langere vakantie met familie of vrienden, de vakantieparken in Nederland bieden voor ieder wat wils. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het perfecte vakantiepark en wat maakt de Nederlandse parken zo bijzonder? Lees verder voor handige tips en ontdek de uitstekende kwaliteit van vakantieparken in Nederland.

02 april '24 (14:53)

Mythologie in moderne recreatie: De tijdloze aantrekkingskracht van Olympus

Mythologie heeft van oudsher een cruciale rol gespeeld in onze cultuur en entertainment, en verhalen over goden, helden en mythische wezens hebben door de eeuwen heen mensen altijd gefascineerd. Deze eeuwenoude verhalen blijven een bron van inspiratie voor moderne vrijetijdsbestedingen, waaronder videogames, attractieparken en avontuurlijke activiteiten. In dit artikel duiken we in de manier waarop de rijke verhalen van de Griekse mythologie, met in het bijzonder de verwijzingen naar de Olympus, hedendaagse recreatie blijven beïnvloeden en verrijken.

27 maart '24 ( 8:56)

Goede tips voor het veilig aansteken van de BBQ

Zomerweer en BBQ, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heerlijk in de tuin met vrienden, familie of collega's genieten van het weer en ondertussen lekker eten en kletsen. Zie jij er ook zo naar uit? In dit artikel geven we enkele tips voor het veilig aansteken van de BBQ.

25 maart '24 ( 8:00)

Deze drie technische tips maken je leven makkelijker

Technologie staat voor alles, maar je moet het wel omarmen. Nu is de ene technische innovatie de andere niet, maar er zijn vele die je leven een stuk kunnen vergemakkelijken. Van een slimme meter tot smartwatches, in sommige gevallen kunnen we ons bijna niet meer voorstellen hoe het leven zonder was. Nu is niet elke tip even bruikbaar, maar hier een verzameling van zaken die ervoor gaan zorgen dat jij net iets meer tijd in een dag hebt. Lees snel verder welke zaken dat zijn. 

20 maart '24 (11:41)

Personeelsplanning in de flexibele recreatiesector: hoe pak je dat aan?

In de wereld van recreatie en vrije tijd is het beheren van een personeelsplanning en werktijden een belangrijk aspect om al je plannen soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om attractieparken, campings, vakantieoorden of evenementen: het plannen van je personeel is vaak een flinke uitdaging.

22 februari '24 ( 8:34)

Ontdek het vissersparadijs bij Hof van Zeeland

Gelegen in het groene hart van Zeeland biedt Hof van Zeeland niet alleen een rustgevend toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en families maar ook een unieke kans voor vissers. Het vakantiepark, omarmd door schilderachtige landschappen, huisvest een prachtige vijver die een droom is voor elke visser. Of je nu een doorgewinterde visser bent of iemand die het vissen nog moet ontdekken, de visvijver bij Hof van Zeeland belooft een onvergetelijke ervaring.

12 februari '24 (11:21)

Wellness bungalows op Recreatiepark de Koornmolen

Nieuw op Recreatiepark de Koornmolen: wellness bungalows! In deze compleet vernieuwde bungalows komt u compleet tot rust. Puur genieten in de mooie natuur. 

01 februari '24 (13:40)

Vind je lichtpuntje met mensen om je heen

Tegenwoordig is er veel te doen in de wereld, van oorlog tot klimaatverandering. Het kan ervoor zorgen dat mensen de moed ietwat verliezen. Juist daarom startte SIRE in januari met haar nieuwe campagne: ‘Vind je lichtpuntje en durf te hopen’. Het is volgens de organisatie namelijk belangrijk om bij de lichtpuntjes in jouw leven stil te staan. Want, als jij hoopvol bent, dan heb je meer moed en voel je je weerbaarder. Het delen van deze lichtpuntjes moet anderen inspireren om ook hun lichtpuntjes te vinden. Op deze manier probeert SIRE de saamhorigheid te waarborgen en mensen te steunen in moeilijke tijden. 

23 november '23 (14:01)

Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen! Ontdek de Perfecte Mix van Natuur en Ontspanning!

Op zoek naar een idyllische plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Recreatiepark de Koornmolen, gelegen in het betoverende Zevenhuizen, biedt de perfecte balans tussen rust, natuur en recreatie. Hier is elke dag een avontuur en elke nacht een verademing.

08 november '23 (10:16)

Genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten

Wanneer je aan Amsterdam denkt, dan zullen de iconische grachten waarschijnlijk een van de eerste dingen zijn die in je opkomen. Er is geen enkele andere stad in de wereld, waarbij je dit bijzondere netwerk van kanalen tegenkomt. Oorspronkelijk waren de grachten vooral bedoeld om goederen te vervoeren, maar tegenwoordig hebben ze ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de enorme aantallen toeristen vanuit de hele wereld. De grachten zijn ook onlosmakelijk verbonden met de Amsterdamse wallen, geschiedenis en cultuur van de hoofdstad. We nemen je in dit artikel mee naar het ontstaan van de grachten en geven je tips voor de ultieme beleving die een rondvaart te bieden heeft.