Normal_image001

De beperkingen voor sociale bijeenkomsten zijn versoepeld en muziekliefhebbers kunnen weer genieten van concerten. Het bijwonen van een live muziekevenement moet een leuke, zorgeloze ervaring zijn, en om ervoor te zorgen dat je positieve herinneringen maakt, is het een goed idee om de juiste stappen te nemen bij het toebehoren voor een concert. 

Als je bijvoorbeeld een aanzienlijke afstand aflegt om het evenement bij te wonen, wil je behalve je reisbagage ook de items die je nodig hebt voor het concert inpakken en meenemen. Het is niet alleen onhandig om een ​​grote Valentino tas mee te nemen tijdens een concert, het kan ook leiden tot vertraging of verhindering van het betreden van de evenementenruimte. Omdat de meeste locaties regels hebben over de afmetingen van tassen, is het een goed idee om je reisbagage in je hotel of veilig in je afgesloten voertuig achter te laten. Neem juist alleen een kleine, veilige Shabbies tas mee om je spullen in op te bergen tijdens het concert.

Concerten duren meestal maar een paar uur, dus neem alleen spullen mee die je in die tijd nodig hebt. Telefoons, identiteitsbewijzen, contant geld en bankpassen zijn goede voorbeelden van items die je mee moet nemen naar een concert. Om te voldoen aan de locatievoorschriften, je handen vrij te maken tijdens het concert en je waardevolle spullen bij de hand te houden, zijn er een paar belangrijke kenmerken waar je op moet letten in een concerttas:

  • Klein formaat: houd rekening met de limieten voor de tasgrootte voor de locatie waar je aanwezig bent 
  • Veiligheid: kies een tas die goed kan ritsen, vastklikken of sluiten
  • Transparantie: veel (maar niet alle) locaties vereisen dat tassen transparant zijn

Misschien wel het belangrijkste is dat het een goed idee is om een ​​tas te kiezen die is ontworpen om je waardevolle spullen dicht bij de voorkant van je lichaam te houden. Concerten kunnen stimulerend en afleidend zijn, dus het is relatief eenvoudig om spullen kwijt te raken die in rugzakken of achterzakken zijn opgeborgen. Een crossbodytas is een uitstekende keuze als het gaat om het veilig opbergen van je waardevolle spullen zonder dat je alles in je handen hoeft te dragen.

Omdat je telefoon een van de belangrijkste items is die je bij je hebt tijdens een concert, is een telefoonhoesje dat ook dienst doet als tas een slimme optie. Deze crossbody telefoonhoesjes zijn ontworpen voor verschillende telefoonmodellen (zowel Samsung als iPhone , en ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat is bevestigd aan een riem die concertbezoekers kunnen dragen als een lanyard of een crossbodytas. 

Zulke telefoontasjes zorgen er niet alleen voor dat concertbezoekers hun telefoons niet beschadigen of verliezen, maar het achterpaneel heeft een bevestigde portemonnee voor contant geld, ID's en bankpassen. Het dragen van een concert-crossbodytas met de portemonnee-kant tegen je lichaam helpt om kaarten veilig te houden. Daarom is het zeker een aanrader om te kiezen voor een telefoonhoesje dat direct ook fungeert als een klein tasje. Ze zijn echt perfect voor een concert!