Normal_normal

Wie heeft er als kind niet ooit een hengel uitgegooid? En vervolgens met spanning zitten wachten totdat de dobber onder ging en er een vis toehapte? Vissen is niet alleen spannend, maar vaak ook hartstikke gezellig. Je kan met een vriend of familielid gaan, maar vaak zijn er ook op de diverse visstekken genoeg andere vissers voor een gezellig praatje en wat gezelschap. Vissen is bovendien ook pure ontspanning, op vaak mooie natuurlijke plekken. Heb je daarom al eens nagedacht over een visvakantie in Nederland? Op een vakantiepark met visvijver zit je dan helemaal goed! Bij Succes Holidayparcs kan je op drie verschillende locaties terecht als je op zoek bent naar een vakantieplek met viswater in de buurt. Ben jij wel toe aan een ontspannen vakantie? Lees dan met ons mee. 

 

 

Plek 1: Vissen aan de IJssel bij De Scherpenhof

De IJssel is de ideale locatie om je geluk te beproeven, de diversiteit aan vissoorten is hier zeer groot. Zowel voor de recreant als de sportvisser is de IJssel een geliefde visstek. Indien je een vakantie boekt bij Recreatiepark De Scherpenhof verblijf je zo dicht bij de IJssel, dat het zonde is als je niet gaat vissen. Dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten is het een geschikte bestemming voor het hele gezin. Gaan jullie kamperen of liever een accommodatie huren? Bij het aanbod op dit vakantiepark zit ook voor jouw gezin een verblijf dat aansluit op jullie wensen. En die hengel? Die mag je zeker niet vergeten!

Plek 2: Je hengel uitgooien bij Rhederlaagse Meren

Een camping aan het water is toch de droom van elke visser? Je loopt zo vanaf je kampeerplek naar het water voor het uitoefenen van je favoriete hobby. Laat recreatiegebied Rhederlaag hier nou de perfecte locatie voor zijn. Kamperen, of verblijven in een huisje, doe je hier bij Recreatiepark Rhederlaagse Meren. Kom met het hele gezin en leer de jongsten de kunst en het plezier van vissen. Jong geleerd is oud gedaan toch? Willen jullie even een dagje een andere activiteit doen? Zowel de recreatieplas (met privé strand) als het zwembad is favoriet voor een dag vol waterplezier, vooral op de warme zomerdagen. Het Rhederlaag is bovendien een geliefd watersportgebied, dus wie weet ontdek je wel een talent voor zeilen of surfen.

Wat heb je nodig om te gaan vissen?

 1. Vishengel
 2. Schepnet
 3. Lokvoer
 4. Aas
 5. Handdoek
 6. Draad
 7. Lood
 8. Dobber
 9. Haakjes
 10. Emmer
 11. Hengelsteun
 12. Stoeltje

Plek 3: Vissen in Drenthe bij De Tien Heugten

Hoewel er bij Recreatiepark De Tien Heugten geen speciale visvijver is, leent de recreatieplas zich uitstekend voor een dagje vissen. Ook hier kan je dus gerust je visuitrusting mee naartoe nemen. Heb je een voorkeur voor een kampeerplek of verblijf je liever in een accommodatie tijdens een visvakantie in Nederland? Bij dit vakantiepark is het ook mogelijk een luxe safaritent te boeken. Dat maakt jouw visvakantie niet alleen ontspannend maar ook nog eens luxe! Genieten doe je hier midden in de Drentse natuur, of dat nu tijdens het vissen is of tijdens een eind wandelen of fietsen. Je kan bovendien gerust een middag ongestoord vissen, want de Kidsclub Holly neemt de kinderen mee op sleeptouw. Klinkt dat niet als muziek in je oren?

Goedkope visvakantie in Nederland

Succes Holidayparcs is niet alleen heel geschikt als vakantiebestemming voor zowel jong als oud, je profiteert bovendien ook altijd van de laagste prijsgarantie. Op onze campings met viswater boek je een goedkope visvakantie in Nederland. Klinkt dat als de ideale vakantie? Bekijk dan het aanbod en boek vandaag nog jouw volgende vakantie!