Normal_koornmolen-luchtfoto-10

Bent u vakantieplannen aan het maken? Zet dan Recreatiepark de Koornmolen ook maar op het lijstje. Dit vakantiepark is een camping en bungalowpark in het gezellige Zevenhuizen. Het park ligt middenin natuurgebied de Rottemeren. Een prachtig stukje natuur tussen grote steden als Rotterdam en Gouda. 

 

De Koornmolen is echt een ouderwetse aanrader. Het is hier goed toeven op dit park. Op de camping is er plaats voor iedereen. Er zijn basis kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met privé sanitair, speciale camperplaatsen, trekkershutten, ingerichte bungalowtenten, maandplaatsen en jaarplaatsen. Tussen april en oktober is de camping geopend is het altijd gezellig. Als gast van de Koornmolen mag je van alle faciliteiten gratis gebruik maken. 

Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Op de Koornmolen staan ook bungalows. Je kan kiezen uit een 4-of 6-persoons bungalow. De huisjes zijn vrij standaard, maar van alle gemakken voorzien. Er zijn 3 ruime slaapkamers, een grote woonkamer, eettafel, keuken met vaatwasser, badkamer met ligbad, tuin en schuurtje. De bungalows liggen aan de rand van het park. Binnen een aantal minuten sta je voor de Rotte (de naamgever van Rotterdam). 

En ook qua faciliteiten is er geen gebrek. Zo kan je een fiets, skelter of E-Chopper huren. Er is een binnenzwembad, airtrampoline, geitenweide, voetbalveld, tafeltennistafels en tijdens de lokale schoolvakanties is er ook een gezellig animatieteam. 

Maar goed, we kunnen wel blijven vertellen hoe leuk het hier is... maar je kan het beter zelf komen ontdekken! Ga naar www.koornmolen.nl en ontdek het park en de prachtige omgeving.