Normal_normal_160914_viamari_colijnsplaat_park_omgeving_-6

Bent u na alle nieuws over Corona ook toe aan een paar dagen luxe genieten aan de Zeeuwse Kust? Dan ben t u op Parc Ganuenta op het juiste adres!

Dit luxe, kleinschalige park beschikt over luxe 4 persoons wellness appartementen en over 6, 8, 10 en 12 persoons villa's. Alle villa's beschikken over meerdere badkamers, een Finse sauna, ruime tuinen waarvan een groot aantal met trampoline en Big Green Egg. Kortom zorgeloos genieten.

 

 

In het pittoreske Colijnsplaat direct aan de Oosterschelde ligt direct aan de Oosterschelde. In het dorp zijn meerdere restaurants, een SPAR supermarkt, bakker,... dat alles op loopafstand van Parc Ganuenta. Op het park zit een kleine speeltuin en bij het park zitten 2 kleine strandjes.

Daarnaast kunt u E-bikes, bakfietsen en gewone fietsen op het park huren om de omgeving te verkennen. Om u verblijf nog aangenamer te maken bieden we diverse arrangementen aan. Wat dacht u van een high tea in uw villa, of heerlijk zeilen op een jacht op de Oosterschelde? We vertellen u er graag meer over!

Kijk voor meer informatie op onze website: www.ganuenta.nl of neem contact op via: 0113 - 693 127