Recreatieprijzen: Beste Praktijkopleider en Leukste Collega bekendgemaakt

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Alexander van der Doorn, praktijkopleider bij Kennemer Duincamping Bakkum, is gisteren tijdens Dag van de Recreatie, uitgeroepen tot de Beste Praktijkopleider Recreatie 2018. Marjolein Steman werd uitgeroepen tot Leukste Collega Recreatie 2018. Dit meldt FNV Recreatie.

Van der Doorn is praktijkopleider voor de opleiding MBO niveau 2,3 en 4 Leisure en Hospitality en was door meerdere collegais genomineerd. De motivatie van een van de inzendingen: "Hij is altijd vol enthousiasme en wil alles zo positief mogelijk brengen! Hij weet de feedback altijd zo te brengen dat het een doel wordt om te verbeteren." Genoeg reden voor de leden van de commissie Verkiezing Leerbedrijf Recreatie hem te verkiezen tot Beste Praktijkopleider Recreatie 2018.

Marjolijn Steman werd uit alle inzendingen gekozen als Leukste Collega Recreatie 2018. Steman is sinds twaalfenhalf jaar werkzaam bij Kennemer Duincampings en wordt omschreven als een vrolijke, vriendelijke collega die zorg draagt voor de organisatie en altijd in is voor een grapje of vriendelijk woord.

Sinds een aantal jaar organiseert FNV Recreatie de Dag van de Recreatie. Dit jaar was dat voor het eerst in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. De dag is onder andere bedoeld om workshops te volgen en vakkennis uit te breiden.

Door: redactie Nationale Recreatiegids