Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sportcentrum De Karmel

Sportcentrum De Karmel

Het innovatieve en multifunctionele sportcentrum vanBergen op Zoom en omstreken! 


Sportcentrum De Karmel is een sportschool gelegen inBergen op Zoom. De sportschool biedt verschillende faciliteiten en diensten aanvoor fitness en sport.

De sportschool beschikt over een grote fitnessruimte met diverse cardio-en krachtapparatuur, vrije gewichten, en functionele trainingsmaterialen. Erzijn ook groepsfitnesslessen zoals Zumba, Yoga, Pilates, BodyPump, en Spinning beschikbaar. Daarnaast heeft de sportschool een indoor sportzaal waar verschillende sporten beoefend kunnen worden zoals basketbal, volleybal en zaalvoetbal.

Het sportcentrum biedt ook personal training aan, waarbij een ervarentrainer je kan helpen om je fitnessdoelen te bereiken en op maat gemaaktetrainingsschema's kan opstellen. Verder is er een sauna aanwezig waar ledenkunnen ontspannen en tot rust kunnen komen na een intensieve workout.

Sportcentrum De Karmel is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus, en het professionele personeel staat klaar om leden te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen.

0164-254777
info@sportcentrumdekarmel.nl
https://twitter.com/SCdeKarmel
https://www.facebook.com/dekarmelsportcentrum
https://www.instagram.com/scdekarmel/
https://www.sportcentrumdekarmel.nl
Karmel 4, 4613 BT Bergen op Zoom