Fletcher Hotels bouwt bedrijfsverzamelgebouw in Marknesse om tot hotel

Fletcher hotels heeft voormalig Dyntes Tech Park in Marknesse, dat voorheen als bedrijfsverzamelgebouw diende, omgebouwd naar een nieuw hotel met 112 kamers. Dit meldt Pretwerk. 

Het was eerst de bedoeling dat zich veel bedrijven zouden gaan vestigen in het zogenaamde Tech Park. Het concept kwam echter niet goed van de grond en na overleg tussen de eigenaar en gemeente, is het bestemmingsplan van het pand gewijzigd naar een recreatieve bestemming. Toen deze bestemming was gewijzigd, zag Fletcher Hotels een kans. Het gebied werd omgebouwd en bevat nu een hotel met 112 kamers. Het is de eerste vestiging van Fletcher in de provincie Flevoland. 

Het nieuwe en moderne hotel aan het water, dat op 31 maart open gaat, beschikt over 112 comfortabele kamers, een à la carte restaurant met grote open keuken en oeverterras, een bar en twee ruime multifunctionele feest- en vergaderzalen. Vanaf het oeverterras heb je een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving. Door de gunstige ligging is dit hotel geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Het hotel is gelegen aan natuurmonument het Waterloopbos en op korte afstand bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Door: Nationale Recreatiegids