Landal Wirfttal wil jongeren aanspreken met nieuwe chillzone

Het blijft voor veel vakantieparken lastig om de doelgroep tieners te blijven boeien met een aantrekkelijk entertainmentaanbod. Op Landal Wirfttal is recent een nieuwe chillzone ingericht voor deze doelgroep. Met verschillende activiteiten met een gaming lijkt deze zone goed aan te slaan bij de doelgroep. De zone heet NXT-LVL en trekt veel jongeren aan. Dit meldt Pretwerk. 

Binnen het concept op Landal Wirftall is gekozen uit vier interactieve games:

  • Interactieve Fun Wand: ballen gooien of gewoon met je hand tegen een wand waarop dan allerlei leuke interacties plaatsvinden
  • Interactive Fun Vloer: loop, stamp, beweeg met je voeten, of beweeg met je handen over de vloer waarop dan allerlei leuke interacties plaatsvinden
  • Interactieve Klimwand: volg verschillende klim routes maar bedenk vooraf hoe je deze het gunstigst kan afleggen.
  • Interactieve Kleur en Scan Wand: kies een kleurplaat en vul deze met je kleurpotloden of kleurstiften, zet je naam er op en scan deze eigen plaat waarna deze automatisch in het bijbehorende spel zal worden geprojecteerd en bij het aanraken vanzelf zal gaan bewegen en tot leven komt in de Game op de wand.

Op Landal Wirfftal is er voor gekozen om de chillzone gratis toegankelijk te maken voor parkgasten. Het is daarmee een service de totaalbeleving in entertainment en vermaak op het park ondersteunt. De chillzone gaat officieel op 1 april open, maar jongeren kunnen er nu al wel terecht. 

Door: Nationale Recreatiegids