Ondernemersplatform Convious organiseert netwerkevent voor de dagrecreatie

Convious, het platform dat zich richt op ondersteunen van bedrijfs- en marketingprocessen in dagattracties, organiseert op 23 maart haar eerste Nederlandse netwerkevent. Tijdens het evenement zullen meerdere vedettes uit de dagrecreatieg komen spreken. Zo komen o.a. oud-Efteling directeur Coen Bertens en Wim Teunissen van het ambitieuze Funmania praten over hun ervaringen. Dit meldt Pretwerk. 

Het netwerkevenement vindt plaats op donderdagmiddag 23 maart in het multi entertainment complex van Funmania in Aalsmeer. Coen Bertens, oud-directeur van de Efteling is een van de keynote speakers tijdens deze bijeenkomst. Hij zal ingaan op het boeien en binden van personeel; met volop praktijkvoorbeelden uit zijn loopbaan. Zijn thema’s: “Hoe gasten fans worden + mogelijke oplossingen om makkelijk nieuw personeel te werven door je bestaande medewerkers om te zetten naar eigen recruiters.”

Convious

Het bedrijf Convious is een internationale speler op het gebied van ondersteuning van marketing en smart business voor de dagrecreatie. Onderdeel van hun bedrijfsfilosofie is het delen van kennis. Dat deden zij al via o.a. webinars, beurspresentaties en artikelen op relevante b2b media (o.a. Blooloop.com en Pretwerk.nl). Dit is de eerste keer dat zij een groot evenement organiseren met sprekers en volop netwerkmogelijkheden.

Op de bijeenkomst komen zowel bestaande als potentiële partners van Convious, waaronder diverse toonaangevende dagattracties.. Dagrecreatieve bedrijven die ook interesse hebben om de netwerkbijeenkomst bij te wonen, kunnen een mailtje sturen naar Marjolein van de Velde, Business Development Manager Benelux bij Convious: marjolein@convious.com. 

Door: Nationale Recreatiegids