Week van de Circulaire Economie: Flevoland organiseert circulaire expeditie

De circulaire economie is de economie van de toekomst en ook in Flevoland gebeurt er van alles op dit gebied. Voor wie nieuwsgierig is naar wat er in deze provincie gebeurt qua circulaire voedselproductie en landbouw is Expeditie XL van het Platform Circulair Flevoland een leuk uitje. Dit meldt de provincie Flevoland. 

Een kijkje in de keuken

Op donderdag 6 februari 2020 neemt Platform Circulair Flevoland deelnemers een hele dag mee langs verschillende bedrijven en organisaties, inclusief een uitgebreide rondleiding en de mogelijkheid om alle mogelijke vragen te stellen. Iedereen, van ondernemer tot inwoner, is welkom om mee te gaan. Deelname is gratis en de lunch wordt verzorgd. De expeditie is onderdeel van de landelijke Week van de Circulaire Economie. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via circulairflevoland.nl.

Platform Circulair Flevoland

Het Platform Circulair Flevoland is een samenwerkingsverband tussen de provincie en de gemeenten in Flevoland. Doel van het Platform is ondernemers, overheden en kennisinstellingen met elkaar in contact te brengen. Om kennis en ervaringen te delen over de circulaire economie en deze te helpen groeien. Het Platform telt inmiddels meer dan 400 deelnemers en heeft al meerdere circulaire ketens in Flevoland ondersteund.

Door: Nationale Recreatiegids