Normal_rss_entry-225610

Festival Milkshake, dat elk jaar eind juli op het Westergasterrein plaatsvindt, is dit jaar voor het eerst ook aanwezig met een programma tijdens het Amsterdam Dance Event. Milkshake en de daaraan gelieerde For all who love Foundation (FAWL) organiseren op 17 oktober een programma in De Duif in Amsterdam.

Er zijn twee talks en twee panels waarop de belangrijkste ‘queer voices’ van dit moment hun mening geven over de representatie van queers in de hedendaagse cultuur en het nachtleven. De dag wordt afgesloten met een Milkshake-borrel. Het ochtendprogramma is besloten en wordt georganiseerd voor bedrijven. In de middag is er een openbaar deel, waarin onder meer rapper Mykki Blanco een interview geeft.

Niets moet, alles mag

Het festival Milkshake is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dancefestival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Het laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er volgens de organisatie een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest.

All who love.. ADE vindt plaats op donderdag 17 oktober van 15.00 tot 18.45 in De Duif (Prinsengracht 756, Amsterdam).

Door: ANP