Normal_rss_entry-198333

Duncan Laurence staat op 6 april op het podium van AFAS Live tijdens Eurovision in Concert. Dat heeft de concertorganisatie bekendgemaakt. Het wordt Duncan's eerste officiële optreden in zijn carrière.

Eerder deze week werd bekend dat behalve Duncan ook Dana International een optreden geeft. De Israëlische zangeres won in 1998 het Eurovisie Songfestival met het nummer Diva.

Voordat Duncan voor het Eurovisiesongfestival afreist naar Tel Aviv geeft hij ook nog een show in het Zonnehuis in Amsterdam. Het 'uitzwaaioptreden' op 1 mei was binnen enkele dagen uitverkocht.

Eurovision in Concert trekt jaarlijks naast veel Nederlandse fans ook honderden songfestivalliefhebbers uit heel Europa. Tijdens het concert maakt steevast een groot deel van de artiesten die tijdens het komende Eurovisiesongfestival optreden hun opwachting. Het is voor veel bezoekers de kans om hun favorieten voor het eerst live in actie te zien. Daarnaast zijn er gastoptredens van bekende oud-deelnemers. De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas. Meer informatie over het evenement is te vinden via de website van AFAS Live. Kaarten zijn te koop via Ticketmaster

Door: ANP