Normal_toverland__avalon__sevenum__limburg__achtbaan__bootjes__water

Op 26 maart wordt in het Family Entertainment Center (FEC) in Sevenum de vakdag Het Nieuwe Dagje Uit georganiseerd. Inmiddels is de line-up van dit evenement bekend, en wie er als gastspreker op het podium zullen staan. Dit meldt Pretwerk. 

De vakdag in het Limburgse Sevenum is bedoeld voor family entertainment centers, musea, dierentuinen en attractieparken. 
 

ABC-formule

 
Een van de concepten die gepresenteerd zal worden is de ABC-formule. Een restaurant dat volgens dit principe is vormgegeven biedt elf verschillende soorten eetgeleden aan onder één dak. Maarten Meurs, de directeur van ABC Restaurants zal alles vertellen over deze franchiseformule.
 

Mattel Play!

 
Daarnaast zal er verteld worden over de komst van themaspeeltuin Mattel Play! naar FEC. Directeur Ronald Hoppzak van Mattel Play! Zal uit de doeken doen hoe hij dit concept van de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel, onder meer bekend van Bob de Bouwer, Thomas de Stoomlocomotief en Angelina Ballerina, naar Nederland wist te halen.
 

Toverland

 
Ook nabije buur Toverland is aanwezig bij de vakdag. Het attractiepark dat op een steenworp afstand van FEC is deed recent een investering à 35 miljoen euro en maakte het park anderhalf keer zo groot. Tessa Maessen, communicatiemanager bij Toverland, zal vertellen over alle beweegredenen achter deze miljoenenimpuls.
 

Koezio Live Adventure Games

 
Bertrand Delgrange, de algemeen directeur van de indoor avonturenparken van Koezio, zal spreken over de innovatie attracties die op vier plekken – twee in Frankrijk en twee in België – worden aangeboden. Op al deze locaties moeten mensen missies vervullen, en spelen elementen als elkaar vertrouwen en grenzen verleggen een belangrijke rol. Delgrange zal alles bvertellen over het inventieve model hier achter. 
 

Wereldtrends, pay-per-use, en Kids Palace

 
Verder zal trendwatcher en conceptontwikkelaar Hans van Leeuwen vertellen over maar liefst 111 Wereldtrend (en het belang hiervan voor de regio), zal de oprichter van de app Tapperuse vertellen over pay-per-use bij attractieparken, en zal het publiek kennis kunnen maken met Kids Palace, een samenwerking tussen Breepark Breda en speeltoestellenleverancier BoerPlay. Voor een totaaloverzicht van het vakdagprogramma, zie de website van Het nieuwe dagje uit. Hier zijn ook tickets te koop. 
 
Door: Nationale Recreatiegids