Normal_persfoto_kamasutra__editie_2019_

Na de final edition in 2017 keert het erotische evenement van 29 tot en met 31 maart terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Naast populaire acties zal er ook een compleet nieuw aanbod komen. Hoofdsponsor is de erotische winkelketen Christine le Duc. Dit meldt Hillenaar Events B.V.

"Het gat dat we achterlieten bleek te groot voor het Nederlandse publiek. We hebben de afgelopen maanden honderden e-mails ontvangen met de vraag om een comeback. Die komt er nu", verklaart beursmanager Mariska van den Hout. 
 

Nieuwe attracties

 
Om de komende editie onvergetelijk te maken, voegt de KamaSutrA-beurs een hele reeks nieuwe attracties toe. Zo introduceert de driedaagse erotiekbeurs dit jaar een Men's Club, geïnspireerd door de Ladies Club en speciaal ingericht voor mannen. Ook vormt The White House een nieuw onderdeel van het evenement. Dit is een exclusief swingerscafé speciaal voor VIP's. Bovendien kunnen bezoekers voor het eerst levensechte seksrobots bekijken bij de stand van Motsudolls.
 

Erotisch doolhof, SM-theater en Swingers Café

 
Hoewel de KamaSutrA-beurs nieuwe elementen toevoegt, blijft de beursvloer gevuld met populaire klassiekers, waaronder het erotisch doolhof, SM-theater en Swingers Café. Ook de shows op het hoofdpodium keren terug, maar zijn dit jaar een stuk spannender. De KamaSutrA-beurs wil op deze manier voorgaande edities overtreffen en hoopt dat bezoekers van de ene in de andere verbazing zullen vallen. Momenteel is er al sprake van massale belangstelling voor de comebackeditie. Tijdens de voorverkoop gingen al duizenden tickets over de toonbank. De organisatie adviseert geïnteresseerden om er snel bij te zijn. 
 

Creatieve pauze

 
In 2017 viel het doek voor KamaSutrA, maar de organisatie besloot na een 'creatieve pauze' dit jaar terug te keren met de driedaagse erotiekbeurs. De immense belangstelling ligt daaraan ten grondslag. Meer informatie is te vinden op de website www.kamasutrabeurs.nl/ - alleen voor achttien jaar en ouder.
 
Door: Nationale Recreatiegids