Goldband, Maan en S10 kanshebbers op 3FM Awards

Goldband, Maan en S10 zijn grote kanshebbers tijdens de 3FM Awards later deze maand. Ze maken allen kans om op 23 maart in popppodium PAARD in Den Haag met meerdere prijzen naar huis te gaan.

Goldband maakt kans op de awards voor Beste Groep en Beste Song voor het nummer Noodgeval. De band is samen met Maan voor de single Stiekem ook genomineerd in laatstgenoemde categorie en kan samen met de zangeres ook bekroond worden voor Beste Samenwerking. Maan maakt daarnaast nog kans op het beeldje voor Beste Artiest.

Schaal van Rigter

In die categorie strijdt Maan tegen onder anderen S10. S10 is daarnaast nog genomineerd voor de award voor Beste Album en kan samen met Froukje de prijs winnen voor Beste Song voor hun hit Zonder Gezicht. Ook onder anderen Antoon, Duncan Laurence, Son Mieux en RONDÉ kunnen met meerdere 3FM Awards naar huis gaan. Tijdens de uitreiking zal ook de Schaal van Rigter worden overhandigd aan het meest gedraaide Nederlandse nummer op NPO 3FM van het afgelopen jaar.

Luisteraars kunnen via de website van NPO 3FM stemmen op hun favorieten. Dj Justin Verkijk presenteert de uitreiking. RONDÉ, Son Mieux en Prins S. en de Geit treden op tijdens de awardshow.

Door: ANP