Max Verstappen schittert in driedelige documentaireserie bij Viaplay

Viaplay komt met een driedelige documentaireserie over Max Verstappen. Max Verstappen: Anatomy of a Champion gaat op zondag 2 april in première op Viaplay en biedt een inkijk in het leven van de Formule 1-coureur.

In de documentaire komt onder meer het wereldkampioenschap van vorig jaar, die de 25-jarige Max won, en de intense relatie met zijn vader Jos aan bod. Vooral de invloed van Jos op de carrière van Max speelt een grote rol.

Eerlijke en persoonlijke blik op Max zijn carrière en leven 

"Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven", zegt Max over de serie. "Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren."

Jos Verstappen hoopt dat de documentaire "meer waardering" zal geven voor het harde werk van zijn zoon en iedereen om hem heen. "Ik ben erg trots op Max, en ik hoop dat zijn fans zullen genieten van deze unieke serie achter de schermen."

Door: ANP