Normal_rss_entry-293082

Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong gaan weer beginnen met hun veelgeprezen compilatieshow zodra het Nieuwe Luxor Theater weer elke stoel mag vullen. Dat heeft Luxor-directeur Marc van Kaam maandag gemeld aan het ANP.

De voorstelling trok voor de coronacrisis volle zalen en zou in 2020 in een aantal blokken in reprise worden genomen. De mensen die kaartjes hadden voor deze vanwege de coronamaatregelen gecancelde reeksen hebben recent hun geld teruggekregen.

"We kunnen mensen niet vouchers blijven geven", stelt Van Kaam. "Maar de intentie van ons en van de twee mannen is om terug te keren met de voorstelling zodra we weer normaal een zaal kunnen vullen. Al vrees ik dat dat, als we geluk hebben, pas volgend seizoen zal zijn."

Alle voorstellingen met een compilatie van de beste sketches uit hun oude shows waren binnen een paar uur uitverkocht. In het retrospectief onderzoeken zij naar eigen zeggen de betekenis van hun oude werk. Met regisseur Jeroen De Man hebben zij de sketches bekeken die zij tussen 1987 en 1999 maakten en die toentertijd voor veel opschudding zorgden.

Door: ANP