Carel Kraayenhof en Leoni Jansen met bijzonder theaterconcert in openlucht, foto: Merlijn Doomernik
Nederlands bekendste bandeonsolist Carel Kraayenhof en zangeres Leoni Jansen zijn elkaars buren. Ze wonen in de Beemster en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Samen brengen ze op zaterdagavond 19 september een bijzonder theaterconcert in de openlucht van het Zuiderparktheater. Dit meldt het Zuiderparktheater.
Een jarenlange uitwisseling van avonden samen zijn tussen Leoni en Carel heeft tot dit bijzondere theaterconcert geleid. In de loop der jaren is een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek niet. De ingrediënten zijn dan ook bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met - hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten - mooie verhalen.
 
Datum: zaterdag 19 september 2020
Tijd voorstelling: 20.00 uur
Ticketprijs: 25,00 euro en 1,00 euro servicekosten of 50,00 euro en 1,00 euro servicekosten voor een dubbele plaats uit één huishouden.
Opmerking: Leoni Jansen vervangt Juan Pablo die geopereerd moet worden en daarna een flinke revalidatie voor de boeg heeft.  
 
Door: Nationale Recreactiegids
Beeld: Merlijn Doomernik