Twents recreatieoord vernieuwd voor groepen, gezinnen en grootouders

Recreatieoord Erve Hartgerink is bezig met grote veranderingen. Het vakantiepark in de buurt van Markelo heeft onlangs een naamswijziging doorgevoerd. In pittoreske accommodaties bedekt met rieten daken kun je hier volop genieten van de Twentse natuur. Dit meldt het recreatieoord.  

't Oetzicht 

Op het recreatieoord is meer dan genoeg te doen. De omgeving is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. Kampeerders kunnen een tentje plaatsen op het kampeerterrein. Maar bezoekers die op zoek zijn naar wat meer slaapcomfort kunnen hier ook terecht in een vakantiehuisje. De meest vooraanstaande accommodatie is Natuurhuisje ’t Oetzicht. Dit prachtige vakantiehuisje kijkt uit over weilanden en bezoekers worden ’s ochtends wakker gemaakt door zingende vogels, brommende krekels en huppelende reeën. De woning is daarnaast ingericht met alle moderne gemakken zoals een ruime woonkamer, een badkamer en drie slaapkamers.

Faciliteiten  

Op het terrein zijn faciliteiten voor jonge en oudere bezoekers. Ook groepen zoals klassen, sportclubs, verenigingen of families zijn hier welkom. In totaal bieden de groepsaccommodaties ruimte voor zo’n 60 gasten. Er is een vuurplaats en een ruime buitenspeeltuin. Hondenliefhebbers kunnen zelfs losgaan op de hondenschool.

Bekijk deze website voor een kijkje.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Erve Hartgerink