Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Recreatiepark De Koornmolen

Recreatiepark De Koornmolen

Recreatiepark de Koornmolen, gelegen aan de rand van het betoverende Recreatiegebied de Rottemeren, is een idyllisch toevluchtsoord voor een onvergetelijke vakantie. Omringd door een schilderachtig landschap waarblauwe wateren en groene natuur harmonieus samenkomen, biedt dit gezellige familiepark een overvloed aan mogelijkheden om te ontdekken en te genieten. Of je nu op zoek bent naar rustige momenten in de natuur of naar opwinding en activiteiten, De Koornmolen heeft voor elk wat wils.

Het park zelf bruist van de energie en opwinding met vele voorzieningen die garant staan voor eindeloos vermaak. Van het sprankelende zwembad tot de luchtige sprongen op de airtrampoline, en van de uitgestrekte speeltuin tot het vrolijke geitenweidegebied, er is altijd iets te doen voor alle leeftijden. De gevarieerde faciliteiten zoals tafeltennistafels, voetbalvelden en zelfs een animatieteam zorgen voor een levendige en gezellige sfeer waar verveling simpelweg geen kans krijgt.

Daarnaast biedt Recreatiepark de Koornmolen de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de prachtige omgeving. Met mogelijkheden voor fietsen, wandelen en varen in het betoverende Recreatiegebied de Rottemeren, is er een overvloed aan natuurlijke schoonheid om te verkennen, waardoor gaste  worden omarmd door de rust en sereniteit van deze unieke locatie.

https://www.youtube.com/embed/M1dOnH4iUFE
0180 - 631 654
info@koornmolen.nl
https://www.facebook.com/deKoornmolen
https://www.instagram.com/recreatieparkdekoornmolen/
https://www.koornmolen.nl
Tweemanspolder 6A, 2761 ED Zevenhuizen