Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Luxe Raadhuisappartementen

Door Parc Ganuenta
schedule 2 min
location_on [xx]km
Henriëtte Gerlsma
Direct aan de kust van de Oosterschelde ligt dit prachtige Raadhuis met daarin 9 luxe vakantie appartementen. De ruime appartementen zijn van alle luxe voorzien: whirlpool, finse sauna, tuin/ balkon, boxspringbedden en een zeer uitgebreide keuken.  
De appartementen bevinden zich op een kleinschalig luxueus park, Parc Ganuenta in Colijnsplaat, Zeeland. Colijnsplaat is een typisch Zeeuws dorp met een winkelstraat met een bakker, diverse restaurants en een Spar supermarkt. Alles op loopafstand van het park. In de jachthaven en ook in het dorp kunt u genieten van verse vis.   
 
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen of een zeiltocht maken op de Oosterschelde. Verder kunt u in uw appartement dagelijks ontbijt laten bezorgen, high tea bestellen of zelfs een privé kok inschakelen. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke, relaxte vakantie of een lang weekend weg. 
 
Door Parc Ganuenta
Ganuenta 9, 4486 PL, Colijnsplaat
Door Henriëtte Gerlsma
marketing@ganuenta.nl
12 juli '23 (11:22)

Zoektocht naar 2,5-jarige Emile weinig hoopvol voortgezet

VERNET (ANP) - De zoektocht in het zuidoosten van Frankrijk naar de 2,5-jarige Emile wordt woensdag voortgezet en uitgebreid. De autoriteiten vrezen dat het kind, dat al bijna vier dagen zoek is, in levensgevaar verkeert indien het in het gebied is. Emile verdween zaterdagnamiddag op bezoek bij opa en oma in het gehucht Haut-Vernet, in de bergen circa 130 kilometer ten noordoosten van Marseille. Dorpelingen hebben hem nog zien lopen, maar Emile is sinds zaterdag volkomen spoorloos.

09 oktober '18 (15:25)

Bloggers gezocht!

De Nationale Recreatiegids zoekt bloggers! Vind jij het leuk om regelmatig jouw mening over de recreatiesector in Nederland te geven? Lees dan vooral verder!

01 maart '13 (14:58)

Onbezorgd op vakantie met een goede reisverzekering

Na het boeken van je vakantie, kan de vakantiestemming beginnen! Maar vergeet zeker niet een goede reisverzekering af te sluiten. Want stel dat je door een onverwachte gebeurtenis thuis eerder naar huis moet of juist langer moet blijven op je vakantiebestemming Een reisverzekering zorgt dan ervoor dat je niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Maar hoe kies je nu een goede reisverzekering?