Parc Ganuenta

Parc Ganuenta
Ganuenta 9
4486 PL Colijnsplaat
Telefoon:
0113693127
Website:
http://www.ganuenta.nl
E-mail:
reserveringen@ganuenta.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/ParcGanuenta

Parc Ganuenta: Luxe villa's en appartementen met wellness voorzieningen.


Verblijf in één van onze luxe villa's en/of appartementen en geniet van de rust en ruimte die Zeeland rijk is.


Parc Ganuenta is een sfeervol, kleinschalig vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en ligt op een steenworp afstand van Nationaalpark de Oosterschelde. De ruime en luxe afgewerkte accommodaties zijn gebouwd onder de karakteristieke Zeeuwse architectuur.


Bijna alle villa's beschikt over een gezellige en royale woonkamer met eigen haard, luxe badkamers met o.a. een Finse sauna, whirlpool en grote inloopdouche met sunshower. Daarnaast beschikken enkele villa's zelfs over een eigen, inpandig zwembad!

Daarnaast kunt u overnachten in één van de 9 luxe 4 persoons appartementen in het statige Raadhuis. Deze appartementen beschikken over, 2 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een Finse sauna. De appartementen op de begane grond beschikken over een ruime tuin, de overige appartementen hebben een eigen balkon. Op de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de Oosterschelde of Noord-Beveland.

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid. Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is.

Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.

NRG Locatie